ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από 130 γάτες διασώθηκαν από σπίτι - τρώγλη! (pics)

Πάνω από 130 γάτες διασώθηκαν από σπίτι - τρώγλη! (pics)

Αξιωματικοί της ειδικής μονάδας για τη διάσωση ζώων μαζί με την αστυνομία αναγκάστηκαν να φορέσουν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κατά την επιχείρηση απομάκρυνσης 130 γατιών από ένα σπίτι στο Χιούστον, όπου διέμεναν δυο 60χρονες δίδυμες αδελφές.

Οι συνθήκες στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν άθλιες, με ατελείωτους σωρούς σκουπιδιών, με δυσωδία αμμωνίας και μια γάτα σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα στην τουαλέτα.

Οι αξιωματικοί έπρεπε να επιστρέψουν σε αυτό το βρώμικο σπίτι για να προσπαθήσουν να σώσουν και άλλες γάτες, που πιθανώς να είχαν παγιδευτεί σε σωρούς περιττωμάτων.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, κάποιος τους ειδοποίησε να επέμβουν γιατί η κατάσταση ήταν τραγική στο σπίτι που διέμεναν οι δυο αδερφές.

Μια από τις δίδυμες αδερφές, αναφέρουν οι πηγές, ότι πιθανόν να πάσχει από καρκίνο, καθώς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η άλλη αδερφή απλά παρακολουθούσε την επιχείρηση των αρχών για την απομάκρυνση των ζωντανών από το σπίτι-τρώγλη.

Όλες οι επιφάνειες του σπιτιού ήταν καλυμμένες με περιττώματα και πολλές από τις γάτες αντιμετώπιζαν προβλήματα στα μάτια και στα αυτιά, εξαιτίας αυτού του ανθυγιεινού περιβάλλοντος.

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Διαβάστε επίσης:

Στο εσωτερικό ενός εγκαταλελειμμένου δικαστικού μεγάρου! (pics)