ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Η μαφία έχει πλέον τη δική της ιστοσελίδα!

Ιαπωνία: Η μαφία έχει πλέον τη δική της ιστοσελίδα!

Τη δική της ιστοσελίδα, σε μια προσπάθεια… ανασύνταξης της οργάνωσης και προώθησης ενός ισχυρού μηνύματος κατά των ναρκωτικών, έχει πλέον το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο, η περίφημη ιαπωνική Γιακούζα!

«Εξαφανίστε τα ναρκωτικά και εξαγνίστε την εθνική συμμαχία», είναι το μήνυμα που καλωσορίζει τον επισκέπτη της σελίδας που φτιάχτηκε από τη «Yamaguchi-gumi» - σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian» - και προσφέρει μια συλλογή φωτογραφιών και βίντεο.
Ένα από αυτά μάλιστα δείχνει μέλη της Γιακούζα να επισκέπτονται έναν ναό υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ενώ ένα άλλο να παρασκευάζουν κέικ ρυζιού!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα συνδικάτα της ιαπωνικής μαφίας, όχι μόνο δεν είναι παράνομα στην Ιαπωνία (αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Κίνα), συνάπτοντας επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές εταιρίες (όπως η Yamaguchi-gumi ), αλλά προσπαθούν να προσελκύσουν και νέα μέλη, «διαφημίζοντας» (όπως καλή ώρα μέσω της νέας ιστοσελίδας τους) το κοινωνικό τους πρόσωπο…

Διαβάστε ακόμα:

Συνδέουν το ΑΤΙΑ στο Τέξας με το χαμένο Boeing! (photos)