ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Έδεσε τον γιο του στο κρεβάτι επειδή… (photos)

Κίνα: Έδεσε τον γιο του στο κρεβάτι επειδή… (photos)

Τον 24χρονο γιο τους, προκειμένου να τον κρατήσουν μακριά από τον πειρασμό της… κλοπής, παραδέχθηκαν πως έδεσαν στο κρεβάτι του, Κινέζοι γονείς.

Η αδυναμία του Chuang στο… ψείρισμα είχε προκαλέσει μεγάλη ντροπή στην οικογένεια, όπως τόνισε ο Wen Yuan, ο οποίος από τη στιγμή που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει με καθαρό κούτελο στη γειτονιά του, είπε να πάρει πιο δραστικά μέτρα!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να κρατήσει το μονάκριβο γιο του αλυσοδεμένο στο δωμάτιό του, τη στιγμή που φλέρταρε επικίνδυνα με την… ψειρού!

«Εδώ είναι χωριό. Αν κάτι κλαπεί ξέρουν ποιον θα κατηγορήσουν», υποστήριξε ο Wen, συμπληρώνοντας: «Πάντα έπρεπε να αποζημιώσω τους γείτονές μου και να ζητήσω συγγνώμη για ό, τι είχε κλαπεί αν δεν μπορούσα να το επιστρέψω. Το είχα βαρεθεί αυτό. Δεν μπορώ να πληρώνω συνέχεια γιατί απλά δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά και αργά ή γρήγορα κάποιος θα καλούσε την αστυνομία».

Όχι βέβαια ότι της φυλακής τα σίδερα θα του έκαναν και τίποτα. «Δεν νομίζω ότι η φυλακή θα τον διόρθωνε. Έτσι τον κρατήσαμε σπίτι και τον δέσαμε για να του υπενθυμίζουμε διαρκώς τί θαυμάσιο πράγμα είναι η ελευθερία», κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως θα τον απελευθερώσει μόνο όταν είναι έτοιμος να γίνει σωστό μέλος της κοινότητας.

fewg

Διαβάστε ακόμα:

Χαμένο boeing: Φορτίο με φρούτα ενδέχεται να λύσει το μυστήριο