ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε το μπόξερ της να ψοφήσει από ασιτία και αφυδάτωση

Άφησε το μπόξερ της να ψοφήσει από ασιτία και αφυδάτωση

Η ανθρώπινη βλακεία μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που δεν φαντάζεται ο νους. Και δυστυχώς, θύματά της γίνονται ανυπεράσπιστα ζώα, όπως η μόλις πέντε ετών Ρόξι.

Η ιδιοκτήτριά της (η οποία φαίνεται κι από τη φωτογραφία ότι λογικά μαστίζεται από δεκάδες κόμπλεξ) θεώρησε σκόπιμο να αφήσει το θηλυκό μπόξερ της κλειδωμένο μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της χωρίς νερό και φαγητό.

zvo

Όπως εξήγησαν οι κτηνίατροι που την εξέτασαν «η Ρόξι βρήκε πολύ άσχημο και επώδυνο θάνατο και ταλαιπωρήθηκε για τουλάχιστον έξι ημέρες. Πριν ξεψυχήσει βίωσε φρικτούς πόνους, τύφλωση, μυικούς σπασμούς, καρδιακές αρρυθμίες και νεφρική ανεπάρκεια».

Η Κέιτι Γκάμον δεν έβγαζε σχεδόν ποτέ βόλτα το σκυλί της με αποτέλεσμα αυτό να κάνει εντός σπιτιού τις ανάγκες του, κάτι που βέβαια δεν άρεσε στην ιδιοκτήτριά του. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο την κλείδωσε αρχικά στην κουζίνα. Τις πρώτες ημέρες έβαζε νερό και φαγητό, αλλά ένα χτύπημα στο γόνατο την ανάγκασε να μείνει σε φιλικό σπίτι, χωρίς βέβαια να τη νοιάζει και ιδιαίτερα τι θα πάθαινε το τετράποδο χωρίς νερό και φαγητό.

«Δεν ξέρω τι περιμένετε να σας πω, συνέβη και δεν γίνεται να αλλάξει», είπε η Γκάμον στους δικαστές, αλλά το κακό είναι ότι όσο ανόητη είναι η συγκεκριμένη και όχι μόνο κυρία, άλλο τόσο και περισσότερο ανόητοι αποδείχθηκαν οι δικαστές. Δεκαοκτώ εβδομάδες ήταν η ποινή φυλάκισής της...

Διαβάστε επίσης:

Μίνι… Γουίνι! Το πρώτο κλωνοποιημένο σκυλάκι (video+photos)