ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα στη γραμμή έκτακτης ανάγκης

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα στη γραμμή έκτακτης ανάγκης

Μάρτυρες της δολοφονίας μιας γυναίκας από τον ίδιο της τον σύζυγο έγιναν οι τηλεφωνητές στη γραμμή έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ (911).

Η 44χρονη Κριστίν Κιρκ τηλεφώνησε στο 911 και αρχικά εξήγησε με ηρεμία στον άνδρα που της απάντησε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος κατά τα φαινόμενα ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών, της έλεγε διάφορα περίεργα περί καταστροφής του συμπαντος και της ζητούσε να τον σκοτώσει.

Στη συνέχεια, είπε στον υπάλληλο του 911 ότι είχε αρχίσει να φοβάται κι ότι για καλή της τύχη, το όπλο του άνδρα της βρισκόταν κλειδωμένο σε ασφαλές μέρος.

Η εντολή για αποστολή ομάδα αστυνομικών στην οικία του ζευγαριού, στο Ντένβερ, δόθηκε, αλλά το μοιραίο δεν απετράπη. Ο τηλεφωνητής άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει και εν συνεχεία κυριάρχησε απόλυτη σιωπή, την οποία διέκοψε ένας πυροβολισμός.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι των Κιρκς, βρήκε την 44χρονη νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι και τον σύζυγό της να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να παραδέχεται άμεσα ότι ήταν ο υπεύθυνος της δολοφονίας. Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια τριών ανήλικων παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Τηλεφωνήτρια του 911 έσωσε τον πατέρα της (vid)!