ΚΟΣΜΟΣ

Δε φαντάζεστε πού εγκλωβίστηκε ένα δίχρονο αγοράκι! (photos)

Δε φαντάζεστε πού εγκλωβίστηκε ένα δίχρονο αγοράκι! (photos)

Τρεις ολόκληρες ώρες διήρκησε η αποστολή διάσωσης ενός δίχρονου αγοριού από την Κίνα, η περιέργεια του οποίου τον οδήγησε μέσα σε ένα… πλυντήριο!

Ο Tao Peng ήταν τόσο… γοητευμένος από τη νέα οικιακή συσκευή της γιαγιάς του που όταν αυτή ήταν απασχολημένη με το μαγείρεμα, είπε να την εξερευνήσει. Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί μέσα της, αναγκάζοντας τους πυροσβέστες να σπάσουν το μηχανισμό της πόρτας για να τον απελευθερώσουν. Ευτυχώς η γιαγιά είχε απλώσει ήδη την μπουγάδα!

«Το σημαντικό είναι πως ο εγγονός μου είναι καλά στην υγεία του. Γύρισα την πλάτη μου μόνο για ένα λεπτό και είχε εξαφανιστεί», τόνισε η 52 ετών γιαγιά και συμπλήρωσε:

«Είχε βάλει ένα σακουλάκι με σνακ μέσα στο πλυντήριο. Ανέβηκε σε ένα σκαμνί και τελικά κλειδώθηκε μέσα. Οι γονείς του ήταν στη δουλειά, γι 'αυτό μαγείρευα και τον φρόντιζα».

Όσο για το πλυντήριο; «Πέρασα χρόνια εξοικονομώντας για να το αγοράσω και τώρα καταστράφηκε», είπε αδυνατώντας να κρύψει τη στεναχώρια της!

Από τη μεριά του, ένας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε: «Το αγόρι έσπασε το μηχανισμό κλειδώματος, μπήκε μέσα και μετά ήταν αδύνατο να βγει. Έπρεπε να αποσυναρμολογήσουμε το μηχάνημα για να τον βγάλουμε. Ήταν σοκαρισμένος και αναστατωμένος, αλλά σώος».

Διαβάστε ακόμα:

Κοριτσάκι χρειάστηκε μεταμόσχευση δέρματος από έκρηξη κινητού! (phs)

Είδε τον Ιησού στην τηγανίτα της! (photos)