ΚΟΣΜΟΣ

Χαμένο Μπόινγκ: Η τελευταία επικοινωνία με τους πιλότους (videos)

Χαμένο Μπόινγκ: Η τελευταία επικοινωνία με τους πιλότους (videos)

Ηχητικό ντοκουμέντο από την τελευταία επικοινωνία των πιλότων του χαμένου Boeing με το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας της Μαλαισίας, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι συγγενείς των Κινέζων αγνοουμένων που αποτελούσαν την πλειοψηφία των επιβατών (153 από τους 239) αμφιταλαντεύονται ακόμα μεταξύ της απόγνωσης και του θυμού απέναντι στους κακούς – όπως υποστηρίζουν – χειρισμούς των Αρχών, πραγματοποιώντας μάλιστα δύο πορείες, διαμαρτυρόμενοι για απόκρυψη πληροφοριών από τους Μαλαισιανούς αξιωματούχους.

Σε μια προσπάθεια έτσι οι τελευταίοι να κατευνάσουν τα πνεύματα και να αποδείξουν ότι δεν τους κρύβουν κανένα στοιχείο, τούς έπαιξαν στο Πεκίνο την κασέτα με την τελευταία επικοινωνία που είχαν με το πιλοτήριο του μοιραίου αεροσκάφους.

«Καληνύχτα Μαλαισία 370», ήταν τα τελευταία λόγια από αρσενικό μέλος του πληρώματος, το οποίο δεν απάντησε αργότερα στις επανειλημμένες εκκλήσεις από το κέντρο ελέγχου.

Το μπόινγκ εντοπίστηκε για τελευταία φορά από ραντάρ του στρατού 20 λεπτά αργότερα.

«Οι οικογένειες θέλουν περισσότερη προσοχή, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι η μαλαισιανή κυβέρνηση το έχει αναγάγει σε ύψιστη προτεραιότητα. Έτσι τα αιτήματά τους φαίνονται αυτή τη στιγμή παράλογα», τόνισε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ακούστε το ντοκουμέντο που επιτείνει την αίσθηση της τραγωδίας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλαισία: Τέλος στις έρευνες από αέρος για το Boeing

Μαλαισία: Πιλότος υποστηρίζει ότι βρήκε τα συντρίμμια του αεροπλάνου