ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να κλέψει ταξί εν κινήσει! (photos+video)

Νέα Υόρκη: Προσπάθησε να κλέψει ταξί εν κινήσει! (photos+video)

Στιγμές βγαλμένες από ταινία δράσης έζησε ένας οδηγός ταξί της Νέας Υόρκης, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα ληστή που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του εν κινήσει!

Ο 27 ετών Matthew McCorkle, από το Μπρούκλιν, κρεμόταν από το παράθυρο του ταξί - το οποίο έτρεχε με 100 περίπου χιλιόμετρα την ώρα – προσπαθώντας παράλληλα να σπάσει το τζάμι και να μπει μέσα.

«Τα πόδια του ακουμπούσαν στο δρόμο και παραλίγο να πέσει δύο φορές. Θα ήταν νεκρός αν έπεφτε με τόση κίνηση. Οδηγούσα και αυτός ήταν στη σκεπή. Μετά κατέβηκε στο παράθυρό μου και προσπαθούσε να μπει μέσα. Ήμουν τρομοκρατημένος. Μπορεί να κρατούσε και όπλο ή μαχαίρι. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ασφάλειά μου», ανέφερε ο Vlane Carter και συμπλήρωσε: «Μετά κάλεσα την αστυνομία και έκοψα ταχύτητα γιατί δεν ήθελα να πληγωθεί».

Ο επίδοξος ληστής ωστόσο πήδηξε από το ταξί και μπορεί να γλίτωσε τον τραυματισμό, όχι όμως και τη σύλληψη, καθώς έχει απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν. Μόλις τον προηγούμενο μήνα συνελήφθη επειδή παρενοχλούσε μία γυναίκα, ενώ η παράνομη οπλοφορία και οι ληστείες τού έχουν γίνει τρόπος ζωής!

Διαβάστε ακόμα:

Τράπεζα προκαλεί πλήγμα στη βιομηχανία του πορνό!

Χαμένο Μπόινγκ: Η τελευταία επικοινωνία με τους πιλότους (videos)

Ρoή Ειδήσεων