ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Εξοργίζει η απάνθρωπη αντιμετώπιση μιας 98χρονης σε γηροκομείο

Βίντεο: Εξοργίζει η απάνθρωπη αντιμετώπιση μιας 98χρονης σε γηροκομείο

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο το οποίο δείχνει υπαλλήλους σε γηροκομείο να κακομεταχειρίζονται με σοκαριστικό τρόπο ηλικιωμένους τρόφιμους που εξαρτώνται από αυτούς.

Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει μια 98χρονη γυναίκα να εκλιπαρεί για να τη βοηθήσει κάποιος να πάει στην τουαλέτα 321 φορές μέσα σε μια ώρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα σε γηροκομείο στο νότιο Λονδίνο και η απανθρωπιά των υπαλλήλων προκαλεί ντροπή.

Μάλιστα την κρυφή κάμερα είχε τοποθετήσει η εγγονή της, η οποία είχε παρατηρήσει την ανευθυνότητα των υπαλλήλων και είχε ανησυχήσει για την τύχη της γιαγιάς της.

Τις κραυγές βοήθειας της άτυχης γυναίκας τις άκουσαν μετά από δυόμιση ώρες και όταν για πολλοστή φορά τους είπε ότι χρειάζεται να πάει στην τουαλέτα, η νοσοκόμα της είπε να χρησιμοποιήσει μόνη της την... πάπια, κάτι που δεν είχε ξανακάνει.Τελικά την σήκωσε από το κρεβάτι, αλλά είπε στην ανήμπορη γυναίκα να πάει μόνη της στην τουαλέτα

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι έναν μήνα μετά από το περιστατικό αυτό, η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ζήσει τις τελευταίες της μέρες μέσα στην ταπείνωση και την εγκατάλειψη.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας σε ηλικιωμένο! (video)

Σφάλμα σε υπολογιστή ελέγχου πτήσεων προκάλεσε χάος στο Λος Άντζελες