ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Δείτε γιατί τους απαγόρεψε το σεξ στο γραφείο! (photos)

Λονδίνο: Δείτε γιατί τους απαγόρεψε το σεξ στο γραφείο! (photos)

Για κάποιες εταιρίες, η σύσφιξη των… σχέσεων ανάμεσα στους εργαζομένους, είναι αυτονόητο να μην επιτυγχάνεται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Πόσο μάλλον στο γραφείο εν ώρα εργασίας!

Όχι ωστόσο για το υποκατάστημα του κτηματομεσιτικού γραφείου Savills στο Λονδίνο, οι εργαζόμενοι του οποίου «καρφώθηκαν» (και δεν εννοούμε μόνο μεταξύ τους!) από την αποχέτευση!

Και αυτό γιατί η αυτοψία της μεγάλης… απόφραξης που διήρκησε κάτι περισσότερο από 7 ώρες, έδειξε πως η δυσλειτουργία οφειλόταν σε μεγάλη ποσότητα χρησιμοποιημένων προφυλακτικών!

Ο διευθυντής έτσι, αφού έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δεν είχε άλλη λύση από το να απαγορέψει – μέσω mail - στους 50 περίπου εργαζομένους του, όχι απλά να μην πετούν τα προφυλακτικά τους στην τουαλέτα, αλλά μην επιδίδονται καθόλου σε «τέτοιες καυτές δραστηριότητες» στο γραφείο! Σκληρό που ίσως ρίξει κατακόρυφα - εκτός των… άλλων - και την αποδοτικότητα των εργαζομένων!

«Μετά από επτά ώρες, οι υδραυλικοί εντόπισαν την αιτία του προβλήματος», ήταν τα λόγια του Richard Gutteridge, συμπληρώνοντας: «Δυστυχώς, η αποχέτευση βούλωσε λόγω συσσώρευσης χρησιμοποιημένων προφυλακτικών. Προφανώς τέτοιες δραστηριότητες δεν θα πρέπει να συμβαίνουν στο γραφείο. Κόστισε αρκετά χρήματα και δεν είχαμε αυτή την πολυτέλεια»!

Το συγκεκριμένο e-mail φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ποτέ κρυφό, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου και προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Για την ιστορία, είχαν βουλώσει οι τουαλέτες των γυναικών…

Διαβάστε ακόμα:

Φλόριντα: Δε φαντάζεστε τι έκανε μία στρίπερ στη φυλακή! (photo)

Συγκλονιστικό video: Παιδιά έπαθαν ηλεκτροπληξία κάνοντας μπάνιο σε πισίνα!

Κίνα: Έπιασε στον αέρα αγοράκι που έπεσε από το παράθυρο! (video)