ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο- σοκ για διάσημο ζευγάρι!

Διαζύγιο- σοκ για διάσημο ζευγάρι!

Μετά από 18 χρόνια γάμου η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ κατέθεσε αγωγή διαζυγίου την Παρασκευή κατά του ισπανού ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας επικαλούμενη αδιάλλακτες διαφορές.

Η 56χρονη Γκρίφιθ και ο 53χρονος Μπαντέρας, είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αισθηματικής κομεντί «Two Much» και παντρεύτηκαν το 1996, αποκτώντας μια κόρη την Στέλλα που σήμερα είναι 17 ετών

«Προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο, τιμώντας και σεβόμενοι ο ένας τον άλλο, την οικογένεια και τους φίλους μας καθώς και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί» αναφέρουν οι Γκρίφιθ και Μπαντέρας σε κοινή τους δήλωση.

Η Μέλανι Γκρίφιθ ζήτησε από το δικαστήριο τη φυσική επιμέλεια της κόρης τους Στέλλας, που γίνεται 18 ετών τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την Γκρίφιθ και ο δεύτερος για τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ντον Τζόνσον δύο φορές καθώς επίσης και με τον Στίβεν Μπάουερ. Ο Μπαντέρας ήταν παντρεμένος με την ισπανίδα ηθοποιό Άνα Λέζα.

Διαβάστε επίσης: Χώρισε τον άντρα της γιατί δεν του άρεσε μια ταινία...