ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠA: Η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι λύνει τη σιωπή της! (video+photos)

ΗΠA: Η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι λύνει τη σιωπή της! (video+photos)

Την καρδιά της για πρώτη φορά άνοιξε η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι, στο πλαίσιο μιας επιστημονικής μελέτης χρηματοδοτούμενη από τη NASA.

H Margaret Howe Lovatt, προσπάθησε να μάθει στον Πέτρο το δελφίνι πώς να μιλά αγγλικά, ωστόσο η σχέση τους εξελίχθηκε σε εντελώς άλλο επίπεδο και σίγουρα πιο… καυτό!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄60, όταν η ερευνήτρια ζώων άρχισε να διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε αυτά τα υπέροχα και ευφυή θαλάσσια πλάσματα, στους Παρθένους Νήσους. Μόνο που τελικά φαίνεται πως κατάφεραν να συνεννοηθούν με τη γλώσσα του σώματος.

Το 1963 έτσι, μετέτρεψε - μαζί με τους συνεργάτες της και αρκετό θαλασσινό νερό - ένα σπίτι σε… δελφινάριο, που τελικά στέγασε την αγάπη της με τον Πέτρο, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποπλανήθηκε, αλλά ήταν «σεξουαλικά ενηλικιωμένος»!

«Του άρεσε να είναι μαζί μου. Τον άφηνα να τρίβεται στο γόνατο και στο χέρι μου, ωστόσο στην αρχή αισθανόμουν άβολα και τον έστελνα να παίξει με τα άλλα δελφίνια. Μια στενότερη σχέση βοηθούσε στη μελέτη», τονίζει η Margaret και προσθέτει:

«Ήταν ξεκάθαρα σεξουαλική η συμπεριφορά του, όχι όμως και η δική μου. Ίσως να ήταν αισθησιακή. Φανταστείτε το σαν μια φαγούρα από την οποία απαλλασσόμασταν. Ήταν μέρος της σχέσης μας».

Όσο για το πείραμα; Τελικά κατέληξε σε τραγωδία, καθώς μετά από χρόνια διαδόθηκαν φήμες ότι στα δελφίνια χορηγούνταν ναρκωτικά και LSD, ενώ μαθεύτηκε και η… ιδιαίτερη σχέση της Μαργαρίτας με τον Πέτρο.

«Είχα πολλές προτάσεις από ανθρώπους που ήθελαν να μου πάρουν συνέντευξη, ωστόσο δεν μίλησα ποτέ», καταλήγει…

Η συνέχεια σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του BBC που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Σέφιλντ την Τετάρτη 11 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Γενναίος γείτονας έτρεψε σε φυγή ένοπλους ληστές! (video+photos)

Παρίσι: Κατέρρευσε από τις κλειδαριές η γέφυρα των ερωτευμένων! (videos+photos)

Βοσνία: Ζούσε για 11 χρόνια με ένα ψαλίδι στο στομάχι του! (photo)

Μεξικό: Ανακάλυψαν σορούς 12 βασανισμένων ανδρών!

Ρoή Ειδήσεων