ΚΟΣΜΟΣ

«Eκτός κινδύνου» ο Σουμάχερ;

«Eκτός κινδύνου» ο Σουμάχερ;

Εξι μήνες μετά το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ που συγκλόνισε παγκοσμίως τα νέα για την κατάσταση της υγείας τους έρχονται με το σταγονόμετρο.

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλουν τον «Σούμι» να έχει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να έχει μεταφερθεί σε μονάδα αποθεραπείας.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση, τόσο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όσων και της εκπροσώπου του παγκόσμιου πρωταθλητή.
Την παραπάνω είδηση την μετέδωσε πρώτο το περιοδικό Bunte και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν τόσο η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου, όσο και η Daily Mail, επικαλούμενες ανώνυμες ιατρικές πηγές. Το περιοδικό σημειώνει πως ο 45χρονος βρίσκεται πλέον «εκτός κινδύνου» αλλά οι πιθανότητες για να αναρρώσει πλήρως είναι ελάχιστες. Σημειώνεται πως το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εκπρόσωπο του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, είχε κυκλοφορήσει άλλη μία φήμη, που ήθελε τον 45χρονο να έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο της γαλλικής πόλης, σε μία εξειδικευμένη κλινική αποκατάστασης στο Άλενσμπαχ της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Η αλήθεια για την κατάσταση του