ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - βόμβα για τον Μικ Τζάγκερ! (pics)

Αποκάλυψη - βόμβα για τον Μικ Τζάγκερ! (pics)

Αποκάλυψη για τον γερόλυκο της ροκ! Γνώριζε την κοπέλα από το μπαλκόνι πριν την αυτοκτονία της αγαπημένης του Λόρεν Σκοτ!

Πριν από λίγες μέρες το αστέρι των Rolling Stones είχε φωτογραφηθεί σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ζυρίχη με μια μελαχρινή κοπέλα η οποία τον αγκάλιαζε τρυφερά. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις του βρετανικού κυριακάτικου τύπου, ο Τζάγκερ γνώριζε την νεαρή αρκετό καιρό πριν αυτοκτονήσει η αγαπημένη του και σχεδιάστρια μόδας, Λόρεν Σκοτ.

Η 27χρονη Μέλανι όπως ονομάζεται, είχε συναντηθεί με τον 70χρονο τραγουδιστή αρκετές μέρες πριν βρεθεί νεκρή η Σκοτ. Η πρώτη συνάντηση είχε γίνει στην Ιαπωνία στις 6 Μαρτίου όταν οι Stones ήταν σε περιοδεία στο Τόκιο.

Η Μέλανι η οποία είναι μπαλαρίνα, είχε παρακολουθήσει τη συναυλία μαζί με μερικούς συναδέλφους της από το American Ballet Theatre και είχε γνωριστεί με τον τραγουδιστή στα παρασκήνια. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοδεία δεν είχε πάει η Σκοτ.

Πολλοί από τον κύκλο του Τζάγκερ δήλωσαν ότι κατάλαβαν κατευθείαν ότι η κοπέλα στο μπαλκόνι ήταν η Μέλανι.Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η αδερφή της Σκοτ δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκέφτεται ο Τζάγκερ και αν έχει μέσα του καθόλου συναίσθημα. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, είχε καταφέρει να τα ξαναβρεί με τον τραγουδιστή στον οποίο είχε απαγορέψει να παραστεί στο μνημόσυνο της αδερφής της.

«Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτός ο άνθρωπος» δήλωσε η Jan Scott.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει να προκαλεί ο Μικ Τζάγκερ! Νέες φωτογραφίες με αιθέρια ύπαρξη

Το πένθος δεν ταιριάζει στον... Μικ Τζάγκερ (pic)