ΚΟΣΜΟΣ

CIA: Σχεδίασε κούκλες του Μπιν Λάντεν για να τρομάζουν τα παιδιά! (photos)

CIA: Σχεδίασε κούκλες του Μπιν Λάντεν για να τρομάζουν τα παιδιά! (photos)

Τρομακτικές κούκλες του Μπιν Λάντεν, προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιρροή της αλ Κάιντα στα μικρά παιδιά, φέρεται να έχει σχεδιάσει η CIA!

Σύμφωνα με την Washington Post, το πρόσωπο της φιγούρας με την κωδική ονομασία «Devil Eyes», έχει σχεδιαστεί από θερμικά διασπώμενο υλικό, το οποίο όταν καίγεται δίνει τη θέση του σε έναν δαίμονα με τα χαρακτηριστικά του πρώην ηγέτη της ισλαμικής οργάνωσης.

Η αμερικανική κεντρική υπηρεσία πληροφοριών φέρεται μάλιστα να ζήτησε τη συνδρομή ενός πρώην στελέχους κορυφαίας εταιρίας κατασκευής παιχνιδιών, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του για την παραγωγή της κούκλας στην Κίνα. Του Donald Levine, ο οποίος συμμετείχε στον σχεδιασμό των φιγούρων G.I. Joe και απεβίωσε τον περασμένο Μάιο σε ηλικία 86 ετών.

Και μπορεί το δημοσίευμα να κάνει λόγο για εκατοντάδες παιχνίδια που έχουν σταλεί ήδη στο Καράτσι του Πακιστάν στο πλαίσιο της προπαραγωγής, ωστόσο ένας αξιωματούχος της CIA το αρνείται κατηγορηματικά.

«Δημιουργήθηκαν μόνο 3 φιγούρες δείγματα. Η CIA απέρριψε το πρότζεκτ και δε γνωρίζει, ούτε έχει σχέση με ενδεχόμενη παραγωγή παρόμοιου παιχνιδιού», τόνισε ο Ryan Trapani.

Διαβάστε ακόμα:

Ιαπωνία: Αγόρασε 1.000 πατατάκια για μία ποπ σταρ! (photos)

ΗΠΑ: Εξωγήινος παίρνει… αέρα έξω από το σκάφος του! (video)

Γαλλία: Ηλικιωμένη μαγείρεψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της!