ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Οι πιο άσχημοι σκύλοι της χρονιάς! (photos)

Καλιφόρνια: Οι πιο άσχημοι σκύλοι της χρονιάς! (photos)

Μπορεί, σύμφωνα με το θυμόσοφο λαό μας, ακόμα και η κουκουβάγια να πιστεύει ότι έχει το ομορφότερο παιδί, ωστόσο στη θέα των παρακάτω σκυλιών, μέχρι και η ίδια τους η μητέρα θα άλλαζε… δρόμο.

Και πώς όχι, όταν είναι ακριβώς το… αντίθετο από αυτό που λέμε ότι η φύση ήταν γενναιόδωρη μαζί τους! Συνδυάζοντας πάντως συμπαθές τετράποδο με κάτι από… Κουασιμόδο αυτά τα σκυλιά είναι τα καταλληλότερα για το διαγωνισμό του πιο άσχημου φίλου του ανθρώπου!

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και μπορείτε στο παρακάτω γκάλερι να θαυμάσετε τις εξαιρετικές συμμετοχές, όπως το μεγάλο νικητή, που ποζάρει όλο περηφάνια με το πρώτο βραβείο!

Πίσω πάντως από τις μύξες όταν γαυγίζει, τα καθόλου χείλη, τα άσπρα μαλλιά και τα τεράστια μάτια, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Τσιουάουα με διασταύρωση Shitzu, κρύβεται μια γλυκιά και ενεργητική προσωπικότητα. Αρκεί βέβαια να είσαι σε θέση να το αντικρίσεις ξαφνικά μπροστά σου!

Και μπορεί αρκετοί ιδιοκτήτες να γλυκοκοίταζαν (δίκαια) το έπαθλο των 1500 δολαρίων, ωστόσο δεν έλειψαν εκείνοι που, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θέλησαν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την κακοποίηση των ζώων, καθώς αρκετοί από τους σκύλους που συμμετείχαν έχουν υποστεί βαναυσότητες.

Διαβάστε ακόμα:

Χαμένο Boeing: Ο πιλότος βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση!

Βρετανία: Πλάκωσε εφτά καθηγητές για μία τσίχλα!

Βραζιλία: Το έδαφος «κατάπιε» σπίτια δίπλα σε γήπεδο του Μουντιάλ! (video)

Κίνα: Συγκλονιστική διάσωση μικρού κοριτσιού σε εργοτάξιο (video)