ΚΟΣΜΟΣ

Το πολυτελές σπίτι που αγόρασε ο Πιστόριους για τη Ρίβα (pics)

Το πολυτελές σπίτι που αγόρασε ο Πιστόριους για τη Ρίβα (pics)

Ένα πολυτελέστατο σπίτι, στο οποίο σκόπευε να ζήσει μαζί με την αγαπημένη του Ρίβα Στέενκαμπ, είχε αγοράσει ο Όσκαρ Πιστόριους, καταβάλλοντας μάλιστα μεγάλη προκαταβολή στον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Πιστόριους αγόρασε έπαυλη αξίας περίπου μισού εκατομυρίου λιρών στο προάστιο Σάντον του Γιοχάνεσμπουργκ λίγες μόλις ημέρες πριν την 14η Φεβρουαρίου του 2013, ημέρα κατά την οποία και τη δολοφόνησε πυροβολώντας τη, κατά άλλους ηθελημένα, κατά τον ίδιο έπειτα από λάθος εκτίμηση, καθώς την πέρασε για εισβολέα.

Οπως αποκάλυψαν στην Telegraph φίλοι του παραολυμπιονίκη, ο 27χρονος Πιστόριους σκόπευε να μετατρέψει σε φρούριο την έπαυλη, καθώς φοβόταν τόσο για την ακεραιότητα του ίδιου, όσο και για της Ρίβα. Μάλιστα, είχαν επισκεφθεί δις το σπίτι με την άτυχη κοπέλα, πριν τελικά πάρουν από κοινού την απόφαση να προσφέρουν τις 530.000 λίρες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης της. Όπως δήλωσε μάλιστα ο τελευταίος «φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και έκαναν από κοινού όνειρα. Ο Πιστόριους μου έκανε καλή εντύπωση, φαινόταν καλό παιδί και για να είμαι ειλικρινής σοκαρίστηκα όταν έμαθα τα άσχημα νέα».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Πολέμιος των τατουάζ ο Ερντογάν