ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Έπνιξε την ξαδέρφη του σε «περίεργα» ερωτικά παιχνίδια!

Μάντσεστερ: Έπνιξε την ξαδέρφη του σε «περίεργα» ερωτικά παιχνίδια!

Ένοχος για τη δολοφονία της ξαδέρφης του κατά τη διάρκεια «περίεργων σεξουαλικών παιχνιδιών» κρίθηκε ένας Βρετανός!

Οι Αρχές βρήκαν τον Mark Pickford να κοιμάται στο αιματοβαμμένο κρεβάτι της Dawn Warburton, η σορός της οποίας κείτονταν στο πάτωμα.

Η μητέρα δύο παιδιών ήταν γυμνή με ένα σχοινί τυλιγμένο αρκετές φορές γύρω από το λαιμό της, ενώ σύμφωνα πάντα με την έκθεση της αστυνομίας, έφερε πολλαπλούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και τα χέρια.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, το συγγενικό ζευγάρι είχε ανταλλάξει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου το προηγούμενο βράδυ.

«Θα σε δέσω και θα σου συμπεριφερθώ σαν ένα τυχαίο θύμα, όπως κάνουμε εμείς στο Μάντσεστερ», φέρεται να έστειλε στην 40χρονη ξαδέρφη του ο Pickford, ο οποίος κατηγορείται για «επίθεση και ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια».

Ο 41χρονος άνδρας πάντως αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως είχε λιποθυμήσει από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ δεν θυμάται τίποτα.
«Κάναμε απλά συνηθισμένο σεξ. Ήμουν μεθυσμένος όταν έστειλα τα μηνύματα», φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο, ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι τον έκριναν ένοχο.

«Έχω τρομάξει με τον εαυτό μου από το πόσο βρόμικο σεξ μπορώ να σου προσφέρω. Θα σου πάρω το μυαλό», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε η άτυχη γυναίκα στον Pickford, ο οποίος κάθε εβδομάδα διένυε 100 μίλια από το Μάντσεστερ προς το Χαλ για να την επισκεφθεί.

Το σώμα της Warburton βρέθηκε στις 13 Απριλίου από έναν γείτονα που έμενε στο κάτω διαμέρισμα, ο οποίος πήγε να την ενημερώσει για το νερό που έσταζε από το ταβάνι…

Δείτε τις φωτογραφίες του θύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Μεξικό: Η συγκινητική εξομολόγηση ενός πραγματικού λυκάνθρωπου (video+photos)

ΗΠΑ: Σάλος με τη σέξι τσιρλίντερ που σκοτώνει σπάνια άγρια ζώα! (photos)

Ιράκ: Το πρώτο δημόσιο κήρυγμα του ηγέτη των τζιχαντιστών (video)

Ρωσία: «Τρελό» φορτηγό πετά πεζούς στον αέρα! (video)

ΗΠΑ: «Επίθεση» καρχαρία σε γιαγιά! (video)

ΗΠΑ: Αστυνομικός χτυπά με απίστευτη βιαιότητα ανήμπορη γυναίκα! (vid)

Ρωσία: Έκαναν σεξ δημοσίως σε σιντριβάνι! (video+photo)