ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ! Η Αντζελίνα Τζολί παίρνει ναρκωτικά (video+pics)

Βίντεο σοκ! Η Αντζελίνα Τζολί παίρνει ναρκωτικά (video+pics)

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου!

Αίσθηση έχει προκαλέσει βίντεο με τη Αντελίνα Τζολί υπό την επήρεια ναρκωτικών, το οποίο είχε μαγνητοσκοπήσει το 1999 έμπορος ναρκωτικών και έφερε στο φως της δημοσιότητας το National Enquirer.

Το βίντεο δείχνει τη διάσημη ηθοποιό εξαντλημένη να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ την βιντεοσκοπεί ο καταδικασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών Φράνκλιν Μέγερ με τη συγκατάθεση της ίδιας της Τζολί, όπως ισχυρίζεται, στο σπίτι της στο Μανχάταν.

Ο έμπορος ισχυρίζεται ότι ήταν φίλος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, ενώ όπως λέει, την επισκέφτηκε 10-15 φορές στο διαμέρισμα της για να της πάει ναρκωτικά ενώ υποστήριξε ότι ήταν πελάτισσα του για χρόνια και έπαιρνε πάντα κοκαΐνη και ηρωίνη.

«Μια μέρα μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να περάσω από το σπίτι της. Αυτός ήταν ο τρόπος της να μου πει ότι ήθελε να της πάω τα ναρκωτικά της."

Και πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή, είχα μόλις αγοράσει μια βιντεοκάμερα και αποφάσισε να το φέρω μαζί.»

«Όταν έφτασα, της έδωσα τα ναρκωτικά και στη συνέχεια μου έδωσε τα χρήματα.»

Ο έμπορος ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός μιλάει στον πατέρα της, Γιον Βόιτ, στο τηλέφωνο, και συζήτησαν για τον αδελφό της Τζέιμς, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι σαφές από το βίντεο.

Η Αντζελίνα που δεν έχει αρνηθεί πως στο παρελθόν έκανε πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει, έχει δηλώσει πως έζησε μια σκοτεινή και επικίνδυνη περίοδο που παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή.

Οι εικόνες, όπως είναι φυσικό, έχουν προκαλέσει σοκ στο Χόλυγουντ, με τους θαυμαστές τηςΑντζελίνα Τζολί να μην μπορούν να πιστέψουν ότι το είδωλο τους ήταν σε τόσο κακή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: «‘Εσβησε» ο ήρωας που ενέπνευσε την Αντζελίνα Τζολί