ΚΟΣΜΟΣ

Απαγορεύουν σε γιαγιά να δει το εγγόνι της γιατί είναι άσχημη! (pic+video)

Απαγορεύουν σε γιαγιά να δει το εγγόνι της γιατί είναι άσχημη! (pic+video)

Ο γιος της δεν της επιτρέπει να δει το μοναδικό της εγγόνι γιατί όπως λέει, είναι άσχημη!

Σπαράζει το κλάμα της γιαγιάς ενός μωρού από την Κίνα η οποία δεν μπορεί να δει το μοναδικό της εγγόνι γιατί όπως υποστηρίζει, είναι πολύ άσχημη και μπορεί το μωρό να τρομάξει!

Όταν η μητέρα έμαθε ότι ο γιος της είχε αποκτήσει ένα παιδί, πήγε και αγόρασε δώρα αλλά και τρόφιμα για να επισκεφτεί το νέο μέλος της οικογένειας. Την επόμενη μέρα ταξίδεψε πολλές ώρες για να βρεθεί κοντά στο μωρό.

Ο γιος της όμως δεν σήκωνε το τηλέφωνο όσες φορές και αν η καημένη η γυναίκα του τηλεφώνησε. Η γυναίκα γύριζε στην περιοχή για να εντοπίσει το παιδί της αλλά εκείνος της έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό στο οποίο της έλεγε ότι λείπει σε «επαγγελματικό ταξίδι.»

Η γιαγιά είπε ότι ο σύζυγος της κι εκείνη δούλεψαν σκληρά για να σπουδάσει το παιδί τους αλλά αφού τελείωσε και παντρεύτηκε δεν τον έχει ξαναδεί γιατί όπως είπε ο νεαρός τον φέρνει σε δύσκολη θέση η ασχήμια της.

Ωστόσο, τώρα που έχει μια οικογένεια η μητέρα σκέφτηκε ότι θα μπορέσει τελικά να δει τον γιο της και την οικογένειά του. Δυστυχώς, ήταν λάθος. Η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει πίσω στο σπίτι με όλα τα δώρα της και χωρίς να δει το εγγόνι της.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Διαρρήκτης φόρεσε γυναικείο μαγιό και έλεγε ότι είναι... άγγελος! (βίντεο)