ΚΟΣΜΟΣ

Μαλαισία αεροπλάνο: Δημοσιογράφος έβαλε… χέρι σε αποσκευή θύματος! (video+photos)

Μαλαισία αεροπλάνο: Δημοσιογράφος έβαλε… χέρι σε αποσκευή θύματος! (video+photos)

Δημόσια συγγνώμη για έναν ρεπόρτερ του, ο οποίος παρουσίασε στον αέρα τα περιεχόμενα αποσκευής που άνηκε σε επιβάτη του μοιραίου αεροπλάνου, από το σημείο της συντριβής στην ανατολική Ουκρανία, ζήτησε το Sky News.

O δημοσιογράφος Colin Brazier επιδείκνυε στην κάμερα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα σε μία ανοικτή χειραποσκευή θύματος, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησε πως αυτό που έκανε ήταν αντιδεοντολογικό και ανήθικο, προσπαθώντας να το «μαζέψει».
«Δεν θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό», ανέφερε.

Παρόλα αυτά, η κίνησή του πυροδότησε την εξαγριωμένη αντίδραση της κοινής γνώμης, η οποία χαρακτήρισε το θέμα «εξωφρενικό», αναγκάζοντας το Sky News να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

«Σήμερα, ενώ παρουσιάζαμε από την περιοχή της συντριβής το δυστύχημα της πτήσης MH17, ο Colin Brazier, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το μέγεθος της ανθρώπινης τραγωδίας, έδειξε στο κοινό το περιεχόμενο μιας αποσκευής. Ο Colin αναγνώρισε αμέσως ότι αυτό ήταν απρεπές. Τόσο ο Colin, όσο και το Sky News ζητάμε συγγνώμη για την προσβολή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του βρετανικού πρακτορείου ειδήσεων, χωρίς να γίνει λόγος για κυρώσεις εναντίον του δημοσιογράφου.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Ήρωας αστυνομικός επανέφερε στη ζωή αγοράκι! (video)

Ρωσία: Λιοντάρι άρπαξε αγοράκι σε ζωολογικό κήπο! (video)

Λύκος έφαγε το στόμα Κινέζου! (σκληρές εικόνες)

Malaysia Airlines: Εντοπίστηκαν τα μαύρα κουτιά; (video+photos)

ΗΠΑ: Τον πυροβόλησε για το… σπέρμα του! (photo)

Ινδία: Συγκλονιστική διάσωση λεοπάρδαλης από πηγάδι! (video+photos)