ΚΟΣΜΟΣ

Τα σεξουαλικά όργια στο Μαγκαλούφ απειλούν και τη Βρετανία

Τα σεξουαλικά όργια στο Μαγκαλούφ απειλούν και τη Βρετανία

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη Βρετανία, καθώς όπως αναφέρει η Daily Star τα σεξουαλικά όργια του Μαγκαλούφ και η μόδα του «mamading» μεταφέρονται από τα κλαμπ της Μαγιόρκα και την Ισπανία στις βρετανικές παμπ

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, δυο νεαρά ζευγάρια, σε κατάσταση μέθης, φαίνονται να έρχονται σε σεξουαλική επαφή, στη μέση του δρόμου, μπροστά σε αρκετούς περαστικούς και πελάτες μιας παμπ.

Η νέα μόδα επικίνδυνη μόδα ήρθε στην επιφάνεια της δημοσιότητας με ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο Facebook ένας Βρετανός. Όπως αναφέρεται στα διεθνή Μέσα, ονομάζεται «mamading» και θέλει τις νεαρές κοπέλες να μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας με αντάλλαγμα δωρεάν ποτά!

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί ήδη πολλά μπαρ στη Μαγιόρκα στην περιοχή Magaluf, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για γερμανούς και βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Πλέον η βρετανική κοινή γνώμη και οι αρχές της χώρας ανησυχούν ότι το φαινόμενο, που εξαπλώνεται επικίνδυνα, μπορεί να καθιερωθεί και στη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:

Magaluf: Δείτε τι γίνεται στα μπαρ της πόλης των οργίων (pics+video)

Επίθεση σε δημοσιογράφο στην πόλη των οργίων! (pics+video)