ΚΟΣΜΟΣ

Το διαζύγιο της χρονιάς! Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της σόου μπιζ! (pics+ video)

Το διαζύγιο της χρονιάς! Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της σόου μπιζ! (pics+ video)

Αυτό είναι διαζύγιο.. Όχι τα δικά μας τα... ντόπια!

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα... εγχώρια διαζυγιάκια τη στιγμή που όλη η Αμερική βοά για το διαζύγιο της χρονιάς που βέβαια είχε πάρει το δρόμο του εδώ και καιρό!

Τι κι αν έχουν ένα παιδί, τι κι αν επισκέφτηκαν σύμβουλο γάμου, τι κι αν είναι ακόμα μαζί σε περιοδεία. Η Beyonce και ο Jay Z θα ανακοινώσουν το διαζύγιο τους αφού επιστρέψουν από την περιοδεία στην οποία βρίσκονται.

Το ζευγάρι που έχει μία δίχρονη κόρη, πίστευε ότι το παιδί θα τους έφερνε πιο κοντά και τα προβλήματα στο γάμου τους που είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, θα ήταν δυνατόν να ξεπεραστούν!

Μάταια όμως αφού αν παρατηρήσετε καλά τις εικόνες δεν υπάρχει πια κανένα δαχτυλίδι στα χέρια των καλλιτεχνών και αν αυτά ακούγονται «λίγα» στα αυτιά μας, εκείνοι τη βέρα τη φορούν και ας μην την.. τιμούν.

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 44χρονος σύζυγός της προσπαθούν να βρουν μία λύση του γάμου αλλά χωρίς διαζύγιο. Να μοιραστούν οι περιουσίες και να είναι και πάλι... φίλοι για το παιδί.

Το ζευγάρι βέβαια έκανε πολλές προσπάθειες για να το σώσει, είτε με φιλιά επί σκηνής, είτε με εκδηλώσεις αγάπης. Όμως τσάμπα έκαιγαν... τα φλας των δημοσιογράφων.

Τέλος... εποχής.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Ένοχος ο κανίβαλος νοσοκόμος που ήθελε να φάει 14χρονη! (pics)