ΚΟΣΜΟΣ

Robin Williams: Οργή των τηλεθεατών με μακάβρια γκάφα καναλιού

Robin Williams: Οργή των τηλεθεατών με μακάβρια γκάφα καναλιού

Μία μακάβρια γκάφα έκανε το Channel 4, που λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Robin Williams και ενώ όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε, έπαιξε μία σκηνή στην οποία ο Williams μίλαγε για «κρέμασμα».

Η επίμαχη σκηνή που προβλήθηκε ανήκει στην ταινία «Good morning Vietnam» (1987) στην οποία ο αδικοχαμένος ηθοποιός ακούγεται να λέει αστειευόμενος: «Γιατί δεν φέρνουν ένα σχοινί να με κρεμάσουν;».

Πολλοί τηλεθεατές είδαν την κίνηση αυτή του καναλιού ως ασέβεια στην μνήμη του σπουδαίου κωμικού που ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κατάθλιψη, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, με μία αυτοσχέδια αγχόνη.

Μηνύματα οργής κατέκλυσαν τα social media με πολλούς τηλεθεατές να αναρωτιούνται πώς γίνεται από όλες τις σκηνές του ηθοποιού να διάλεξαν εκείνη στην οποία μιλάει για «κρέμασμα»...

Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του καναλιού αναγκάστηκαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη με μία ανακοίνωση τους στο Twitter: «Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ακατάλληλη σκηνή από την ταινία «Good Morning Vietnam» που παίχτηκε στο πρόγραμμα μας απόψε. Δεν είχαμε κακή πρόθεση, αυτό που θέλαμε ήταν να κάνουμε ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον Robin Williams».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό: Δείτε πώς ανακοίνωσε παρουσιάστρια το θάνατο του Γουίλιαμς