ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Πώς εξανεμίστηκε η περιουσία

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Πώς εξανεμίστηκε η περιουσία

Η είδηση του θανάτου του κωμικού ηθοποιού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του και στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, μετά το αρχικό σοκ του θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς, που αυτοκτόνησε με μια ζώνη, ενώ αρχικά είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του, έρχονται στο προσκήνιο πιο πρακτικά θέματα, αυτά της περιουσίας του σταρ.

21bb815030f83ae4747b2a75ba37c23b

Πολλοί, είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι για την οικογένεια του σταρ, αφού πλανάται στον αέρα η φήμη, ότι ο ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα και τώρα η οικογένεια θα πρέπει να αναλάβει το τεράστιο φορτίο. Κάτι τέτοιο, όμως σύμφωνα με το Forbes δεν ισχύει.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, είχε παντρευτεί στο παρελθόν άλλες δυο φορές, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένος με την Susan Schneider, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό του και του συμπαραστεκόταν.

Σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό Parade Magazine, τον προηγούμενο χρόνο, είχε δηλώσει ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, αφού τα δυο διαζύγια, του είχαν κοστίσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ, είχε δηλώσει επίσης, ότι επέστρεψε στην τηλεόραση, αφού έπρεπε να πληρώσει τους λογαριασμούς του με κάποιον τρόπο. Τέλος, είχε πει ότι το σπίτι του στην Napa Valley, ήταν προς πώληση, καθώς δεν μπορούσε να το συντηρήσει πια.

robin-williams7

Το ράντζο του στην περιοχή Napa Valley, περίπου 653 στρέμματα, είναι προς πώληση από το Απρίλιο με την τιμή του να κυμαίνεται γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς άφησε επίσης και ένα τεράστιο σπίτι περίπου 6,500 τετραγωνικά μέτρα στην Καλιφόρνια, που κοστίζει πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια. Ο αποθανών άφησε πίσω του μια περιουσία περίπου στα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Τα καλά νέα για την οικογένεια του ωστόσο, είναι ότι ως προνοητικό μυαλό ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε φροντίσει για τα παιδιά του από νωρίς.

Είχε φροντίσει όμως από νωρίς να εξασφαλίσει τα παιδιά του, τον Ζάκαρι 31 ετών, την λατρεμένη του Ζέλντα 25 και τον Κόντι 22 ετών. Είχε δημιουργήσει ένα trust fund ένα είδος αποταμιευτικού λογαριασμού. Κάθε παιδί μόλις θα γινόταν 21 ετών θα έπαιρνε το ένα τρίτο του μεριδίου του από τον λογαριασμό. Στα 25 θα έπαιρνε τα μισά από το υπόλοιπο του μεριδίου. Και μετά τα 30 τους χρόνια θα μπορούσαν να εκταμιεύσουν το συνολικό ποσό που τους κληροδότησε ο πατέρας τους. Το trust fund δεν είχε καμία δέσμευση ή όρο σχετικά με το θάνατο του Ρόμπιν. Τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να εκταμιεύουν τα χρήματα, με βάση τους όρους που έθεσε ο προνοητικός πατέρας τους.

Σύμφωνα, με το Abc News, οι ταινίες του όλα αυτά τα χρόνια, επέφεραν κέρδη πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα μισά από αυτά να προέρχονται από ταινίες με τον Γουίλιαμς ως πρωταγωνιστή. Για την σειρά The Crazy Ones, πληρωνόταν με 165,000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Δυστυχώς, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είναι πια στη ζωή, οι θαυμαστές του θα τον θυμούνται μέσα από τις ταινίες του και η μνήμη του θα ζει αιώνια. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ακόμα και τώρα που δεν βρίσκεται στη ζωή, δίνει μαθήματα προνοητικότητας και αγάπης προς την οικογένεια του, καθώς με τα συμβόλαια και τα funds, τα οποία έχει υπογράψει, έχει βγάλει από το άγχος την οικογένεια του που θρηνεί. Έτσι, οι αγαπημένοι του τώρα θα πενθήσουν με αξιοπρέπεια τον θάνατο του, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα και την πίεση του τύπου.

Οι κινηματογραφικές ταινίες που δεν έχουν παιχτεί

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε στα σκαριά τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της ταινίας Absolutely Anything, που γυρίστηκε στο Buckinghamsire και αναμένεται να γίνει τεράστια επιτυχία. Τι θα συμβεί όμως με τις αδημοσίευτες ταινίες του;

Το αναμενόμενο σίκουελ της ταινίας Mrs Doubtfire, που θα γινόταν σίγουρα τεράστια επιτυχία, πιθανότατα δεν θα βγει ποτέ στην μεγάλη οθόνη, μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή.

mrs-doubtfire-4

Ωστόσο, τέσσερις ταινίες στις οποίες έπαιρνε μέρος αναμένονται να βγουν στις αίθουσες τις επόμενες σεζόν.

Μια από τις ταινίες, που θα βγουν σύντομα στον κινηματογράφο, είναι και το Absolutely Anything, όπου ο Robin Williams δάνεισε τη φωνή του σε ένα εξωγήινο σκύλο. Ενδεχομένως, η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Οι υπόλοιπες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, είναι το μια Νύχτα σο Μουσείο 3, το Boulevard και το Merry Figgin' Christmas.

Τι λέει ο γείτονας που τον είδε λίγες ημέρες πριν πεθάνει;

Τις τελευταίες ημέρες, ο ηθοποιός δεν φαινόταν και πολύ καλά, καθώς η χρόνια κατάθλιψη τον είχε κάνει σκιά του εαυτού του. Ένας γείτονας του μίλησε στα αμερικανικά μέσα και ανέφερε ότι το Σαββατοκύριακο που τον είδε, δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό του εαυτό.
Συγκεκριμένα δήλωσε τον τύπο ότι ο Ρόμπιν ήταν «πολύ λεπτός» και τον χαρακτήρισε μάλιστα «σκελετό.

Θρηνούν οι θαυμαστές

13fans-mourn-robin-williams5

Η αυτοκτονία του κωμικού ηθοποιού συγκλόνισε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε πρώτη είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα. Οι θαυμαστές του έσπευσαν αμέσως να εκφράσουν τη λύπη τους μέσω των social media και του Twitter. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που άφησαν λουλούδια δίπλα στο όνομα του ηθοποιού στην Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες.

Συνάδελφοι, πολιτικοί και χιλιάδες θαυμαστές του θρηνούν για τον θάνατο του και προσεύχονται για αυτόν και την οικογένεια του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Βρέθηκε απαγχονισμένος από τη βοηθό του

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Κρεμάστηκε με μια ζώνη

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (pics+video)

Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα!

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Συγκλονισμένος ο Μπαράκ Ομπάμα με το θάνατό του

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Αυτή ήταν η… ξεχωριστή του «Καλημέρα»

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Δείτε το τελευταίο tweet του ηθοποιού (pic)

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Η συγκινητική αντίδραση της συζύγου του, Σούζαν Σνάιντερ

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του για την Ελλάδα

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του - «Θα σε ψάχνω στα αστέρια» (pic)

Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Αντίο Captain, my Captain» - Έτσι τον «αποχαιρετούν» οι Έλληνες

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Δείτε το τρέιλερ της τελευταίας του ταινίας (vid)