ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία;

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία;

Ενώ η συγκίνηση για το θάνατο του ιδιαίτερα δημοφιλούς ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν έχει κοπάσει, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια που επιβάρυναν την ήδη άσχημη ψυχολογική κατάσταση του καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρει πηγή του αμερικανικού δικτύου TMZ, η χρόνια κατάθλιψη από την οποία έπασχε ο καλλιτέχνης, ο οποίος έθεσε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού σε ηλικία 63 ετών, είχε μεν επιβαρυνθεί λόγω της προ πέντε μηνών διάγνωσης για Πάρκινσον, ωστόσο η ασθένεια αυτή δεν ήταν ο πραγματικός λόγος της αυτοκτονίας του.

Αν και το Πάρκινσον, σε συνδυασμό με τα φάρμακα που λάμβανε για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην συναισθηματική του κατάσταση, την αφορμή για το θάνατό του έδωσε το «κόψιμο» του τηλεοπτικού του σόου με τίτλο «The Crazy Ones», μετά από μια μόλις σεζόν.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το TMZ, o αξέχαστος ηθοποιός ήταν «συντετμημένος» μετά την ακύρωση του σόου.

Η ψυχολογική του κατάσταση δέχθηκε ισχυρό πλήγμα και παρότι τον περασμένο μήνα είχε νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή του, δεν τα κατάφερε.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι βίωσε τη ματαίωση του σόου ως «προσωπική αποτυχία», ενώ ο ηθοποιός δήλωνε απογοητευμένος για τη δυσκολία του να βρει δουλειά στη βιομηχανία του Χόλιγουντ σε αυτή την ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Τι είδαν με τη μικροκάμερα και ενθουσιάστηκαν οι αρχαιολόγοι;