ΚΟΣΜΟΣ

Έζησε σαν τον Ντι Κάπριο, «έφυγε» στα 23 του!

Έζησε σαν τον Ντι Κάπριο, «έφυγε» στα 23 του!

Η ταινία του Ντάνι Μπόιλ, «The Beach», επηρέασε όσο καμία άλλη έναν νεαρό Ουαλό από τη μικρή κωμόπολη Λανέλι των μόλις 25.000 κατοίκων. Τόσο, ώστε να αφήσει την οικογένειά του σε ηλικία 21 ετών για να εξερευνήσει τα μαγευτικά νησιά Πι-Πι και να νιώσει όπως ο ήρωάς του, Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Αφού είχε και τη συγκατάθεση της οικογένειάς του που είχε αντιληφθεί την αγαπη του για τα ταξίδια και την εξερεύνηση, ο Τζέι Ντέιβις αναχώρησε για τα Πι-Πι, όπου το 2000 γυρίστηκε η «Παραλία».

Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες και τα όσα ισχυρίστηκαν οι γονεις του μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ, ο Τζέι έζησε τρια υπέροχα χρόνια. Βρήκε δουλειά για να μην επιβαρύνει την οικογένειά του και απόλαυσε κάθε στιγμή της παρουσίας του στο ξεχωριστό αυτό νησί με το ατέλειωτο πράσινο και τις μαγευτικές παραλίες εξερευνώτας κάθε γωνιά του.

Η περιπέτεια του, ωστόσο δεν είχε ανάλογο τέλος με αυτή του Ντι Καπριο στην ταινία. Ο Τζέι δεν επέστρεψε ποτέ στην Ουαλία και το Λανέλι. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του σπιτιού που νοίκιαζε, στις 24 Αυγούστου, χωρίς κανείς να γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου και με τις Αρχές της Ταϊλάνδης να έχουν θέσει ως σκοπό τους να δώσουν μια απάντηση στους γονείς και τους φίλους του...

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Ένα μωρό γεννιέται στο... αεροπλάνο!