ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο Πούτιν «ξεσκέπασε» τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Όταν ο Πούτιν «ξεσκέπασε» τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Αυτά τα οποία τεκταίνονται στις μέρες μας σε παγκόσμιο επίπεδο και την προσπάθεια των ΗΠΑ και της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης να χωρίσουν τον κόσμο σε ζώνες επιρροής ανάλογα με τα οικονομικά τους συμφέροντα τα είχε προβλέψει και τα είχε αποκαλύψει από το 2011 κατά τη διάρκεια ομιλίας του μπροστά σε ηγέτες χωρών και μπροστά στην Μέρκελ ο Ρώσος πρόεδρος.

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα απο την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη. Μίλησε ξεκάθαρα για όλους αυτούς που αιματοκυλούν τον πλανήτη με την νομιμοποίηση των διεθνών οργανισμών (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κλπ), μίλησε για τα υπόγεια παιχνίδια των εταιρειών που γίνονται στον τομέα της ενέργειας και των υδρογονανθράκων. Πρόκειται για μια ομιλία που αξίζει να δείτε ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αντιδράσεις όλων όσοι παρακολουθούν την ομιλία του που στην πλειοψηφία τους είναι Δυτικοί Αξιωματούχοι.

Δείτε την ομιλία του Πούτιν:

Την ίδια ώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης με τις επιλογές της οποίας «διαλύθηκαν» οι εμπορικές σχέσεις με την Ρωσία με τρομακτικές οικονομικές συνέπειες για την χώρα.

Δείτε λοιπόν πόσο ανακόλουθη είναι η ελληνική κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς που αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δόγμα Βενιζέλου για την στάση της Ελλάδας στο Ρωσικό εμπάργκο.

Δείτε λοιπόν τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς στον Πούτιν το Ιανουάριο του 2014 για τις εμπορικές σχέσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την ελληνική διπλωματία.

Δείτε το βίντεο με την συνάντηση Σαμαρά Πούτιν στις Βρυξέλλες τον Ιανουάριο του 2014:

Πηγή: Hellasforce

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία – Γαλλία: Η μετάφραση παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο!

Κυρώσεις κατά Ρωσίας: Κύπρος και Φινλανδία λένε «ΌΧΙ»! Η Ελλάδα;