ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: «Ύποπτο αντικείμενο» στο αεροδρόμιο του Λούτον

Βρετανία: «Ύποπτο αντικείμενο» στο αεροδρόμιο του Λούτον

Τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο του Λούτον, βόρεια του Λονδίνου, εκκένωσαν οι βρετανικές Αρχές, καθώς εντόπισαν «ένα ύποπτο αντικείμενο».

«Το Αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προχώρησε στην απομάκρυνση των προσώπων που βρίσκονταν στο κτίριο του τερματικού σταθμού αφού βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο στην περιοχή όπου γίνονται οι έλεγχοι ασφαλείας. Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την αστυνομία για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Από την πλευρά της, η αστυνομία του Μπέντφορντσιρ ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε όσους βρίσκονταν στο χώρο αναμονής για τους επιβάτες πτήσεων που αναχωρούν από το Λούτον, το έκτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις προς προορισμούς διακοπών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Βρετανία αύξησε στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο την επαγρύπνησή της για τρομοκρατικές απειλές, επισημαίνοντας ότι η δράση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και στο Ιράκ αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της χώρας που έχει καταγραφεί ποτέ…

Διαβάστε ακόμα:

Κινέζα τυλίχθηκε στις φλόγες από απερισκεψία σερβιτόρας! (vid)

Φλόριντα: Γιγάντια γαρίδα προκάλεσε πανικό (photos)

Αυστραλία: Οι καρχαρίες προτιμούν συντριπτικά για… μεζέ τους άνδρες! (vid)

Φάντασμα παρενοχλούσε σεξουαλικά Ιρλανδή νοικοκυρά! (pics)

Σκοτώθηκαν από φορτηγό τεμαχίζοντας χτυπημένο ιπποπόταμο!

Ισπανία: Μαφιόζικη εκτέλεση Ιρλανδού βαρόνου ναρκωτικών (vid+pics)

ΗΠΑ: Τους επιτέθηκαν μετά από καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης (vid+pics)

ΗΠΑ: Το αποκρουστικό βίντεο για τη δράση των τζιχαντιστών (pics)