FUN TIME

Φάντασμα παρενοχλούσε σεξουαλικά Ιρλανδή νοικοκυρά! (pics)

Φάντασμα παρενοχλούσε σεξουαλικά Ιρλανδή νοικοκυρά! (pics)

Σεξουαλικές επιθέσεις από «ξαναμμένο» φάντασμα ισχυρίζεται ότι δεχόταν μία Ιρλανδή, τονίζοντας ότι παραλίγο να της διαλύσει το γάμο!

Η Deborah Rawson μάλιστα, αισθάνεται ακόμα το άγγιγμα στο μηρό, αλλά και την καυτή ανάσα στο πρόσωπό της, αδυνατώντας να πιστέψει την πρωτοφανή εμπειρία της.

«Είχα μόλις τελειώσει τις δουλειές του σπιτιού και κάθισα στο τραπέζι της κουζίνας να ξεκουραστώ. Τότε ήταν που ένιωσα κάτι παράξενο πάνω μου. Το τραπεζομάντηλο έπεσε στο πάτωμα, παρασύροντας και ένα γλαστράκι», εκμυστηρεύεται τρομοκρατημένη η 48χρονη γυναίκα, συμπληρώνοντας:

«Πάλευα να συνέλθω όταν είδα ένα ομιχλώδες σύννεφο να παίρνει το σχήμα τριών αγνώστων στο παράθυρο της κουζίνας. Η μία φιγούρα άνηκε σε έναν άνδρα γύρω στα 30 με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Δίπλα του βρισκόταν μία γυναίκα με μακρύ ροζ φόρεμα στην ίδια ηλικία, ενώ στο πάτωμα είδα ένα κοριτσάκι με καστανά μαλλιά και κόκκινο καλσόν. Με κοίταξε με αθώο βλέμμα».

Ο σύζυγός της, Κέβιν, την βρήκε τρεις ώρες αργότερα να τρέμει έξω από το σπίτι τους, συμβουλεύοντάς τη να δει ένα γιατρό.

«Συμφώνησα και σκέφτηκα ότι ίσως ήταν όλα στη φαντασία μου. Μου έδωσε αντικαταθλιπτικά χάπια για το άγχος», παραδέχεται η Deborah.

Κανένα φάρμακο ωστόσο δεν μπορούσε να θεραπεύσει αυτό που ακολούθησε. Οι παράξενοι θόρυβοι, αλλά και μία μυστηριώδης μπάλα φωτός στην κουζίνα, εξελίχθηκε σε κάτι πολύ χειρότερο. Σύντομα, το αρσενικό φάντασμα αναστέναζε βαριά στο πρόσωπό της…

«Πάγωσα. Ρώτησα ποιος είναι εκεί και τότε μία φωνή μού απάντησε “Η Κλερ. Ο Μαρκ είναι εδώ και σε παρακολουθεί”», υπογραμμίζει η Βρετανίδα, προχωρώντας σε πιο πικάντικες λεπτομέρειες: «Η παρουσία της γυναίκας δεν τον ενοχλούσε. Τότε ένιωσα ότι ήθελε κάτι από εμένα. Τράβηξε το φόρεμά μου και ένιωσα καθηλωμένη στον καναπέ. Μια άλλη νύχτα ενώ κοιμόμουν, πέταξε το πάπλωμα και αισθάνθηκα ένα άγγιγμα στο μηρό μου».

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο άντρας της είχε διαφορετική άποψη, υποστηρίζοντας ότι έχει τρελαθεί, με αποτέλεσμα να καταγράψει με το κινητό της τους περίεργους θορύβους για να τον πείσει.

«Όταν τον έβαλα να τους ακούσει δεν υπήρχε τίποτα. Ήθελαν να μας χωρίσουν», συνεχίζει η Deborah, ωστόσο ο Κέβιν, ο οποίος κοιμόταν πια στον καναπέ, πήρε πιο δραστικά μέτρα καλώντας έναν καθολικό ιερέα για εξορκισμό!

«Τα πράγματα ήταν ήσυχα για λίγες ημέρες, ωστόσο μετά ένιωσα ξανά την ανάσα του στο λαιμό μου», λέει η Deborah, η οποία με τη σειρά της κάλεσε έναν ερευνητή παραφυσικών φαινομένων.

Εκείνος εντόπισε δύο παράξενα κρύα σημεία στο σπίτι και ένα κοκαλάκι μαλλιών να... περιφέρεται σε ένα από τα δωμάτια!

«Η Deborah και ο Kevin στοιχειώθηκαν για αδιευκρίνιστο λόγο. Δεν έχει καταγραφεί κάποια τραγωδία στο κτίριο από όταν χτίστηκε το 1922», ανέφερε ο Steve Kneeshaw.

Τελικά, μετά από προτροπή του Κέβιν, το ζευγάρι μετακόμισε σε νοικιασμένο σπίτι όπου εδώ και ένα χρόνο δεν έχει δεχθεί κάποια ανεπιθύμητη επίσκεψη.

«Ίσως έχω κάποια ψυχική ικανότητα. Ποιος ξέρει; Είμαι πάντως χαρούμενη που απαλλάχθηκα από το φάντασμα το οποίο με κατεδίωκε σεξουαλικά», καταλήγει η Ντέμπορα…

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτώθηκαν από φορτηγό τεμαχίζοντας χτυπημένο ιπποπόταμο!

Ισπανία: Μαφιόζικη εκτέλεση Ιρλανδού βαρόνου ναρκωτικών (vid+pics)

ΗΠΑ: Τους επιτέθηκαν μετά από καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης (vid+pics)

ΗΠΑ: Το αποκρουστικό βίντεο για τη δράση των τζιχαντιστών (pics)