ΚΟΣΜΟΣ

Elvis Presley: Στο φως η μυστική, ερωτική του φωλιά (pics)

Elvis Presley: Στο φως η μυστική, ερωτική του φωλιά (pics)

Ο «βασιλιάς» είχε ένα ταπεινό μπανγκαλόου στο Παλμ Σπρινγκς για να... ξεσηκώνει τις θαυμάστριες του!

Η ερωτική φωλιά που ήταν γνωστή μόνο στον τραγουδιστή και στο στενό του κύκλο προκειμένου να μπορεί να πηγαίνει εκεί τις θαυμάστριες του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Έλβις ήταν τόσο σίγουρος για την κρυψώνα του που σύμφωνα με τις φήμες, συνήθιζε να κάνει γυμνός ηλιοθεραπεία στην πισίνα του σπιτιού.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν 50 χρόνια έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν το εσωτερικό της ερωτικής φωλιάς του τραγουδιστή.

Εκτός από το κατάμαυρο δωμάτιο του Πρίσλεϊ, υπήρχε και ένα ροζ που πιστεύεται ότι ανήκε στη διάσημη ηθοποιό Νάταλι Γουντ, όταν τον επισκεπτόταν στο διαμέρισμα του.

Οι τοίχοι του σπιτιού ήταν καλυμμένοι με τους χρυσούς δίσκους του τραγουδιστή ενώ υπήρχαν ακόμα και φωτογραφίες των γονιών του αλλά και μία δική του φωτογραφία μαζί με τη σύζυγο του, Πρισίλα και την κόρη τους, Λίζα Μαρί, η οποία όμως ήταν... γυρισμένη προς τον τοίχο.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα δημοσιογράφο της εποχής, τον Roger Asquith, ο οποίος ήταν «ο άνθρωπος του Χόλιγουντ» του Ηνωμένου Βασιλείου media για 40 χρόνια.

Ο 82χρονος είπε: «Δεν ήταν το μέγαρο ενός σταρ του σινεμά, αλλά δεν έπρεπε και να είναι. Ήταν απλά μια μικρή φωλιά για να πηγαίνει και να μένει εκεί τα Σαββατοκύριακα χωρίς να τον ενοχλεί κανείς».

Είχε ξεχάσει όμως να τις εκτυπώσει (ή τις φύλαγε για τα γεράματα) και τώρα, που πλέον το σπίτι ανήκει σε ιδιώτη, τις δημοσιοποίησε.

Δείτε τις εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Ο καρκίνος του άφησε μία τεράστια τρύπα στο πρόσωπο (pics)