ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δάσκαλος έδωσε χλωρίνη σε δεκάδες παιδάκια! (pics)

ΗΠΑ: Δάσκαλος έδωσε χλωρίνη σε δεκάδες παιδάκια! (pics)

Σε σταθερή κατάσταση, σε νοσοκομείο του New Jersey, νοσηλεύονται 28 παιδάκια ηλικίας 3-4 ετών, τα οποία ήπιαν χλωρίνη αντί για νερό στο πρωινό τους!

Μέλος του προσωπικού στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας Growing Tree Learning, έδωσε κατά λάθος διάλυμα χλωρίνης - το οποίο χρησιμοποιούσαν για καθαριότητες στην κουζίνα - στα παιδάκια, μαζί με το πρωινό τους σνακ, μπερδεύοντας τα μπουκάλια.

Και μπορεί ένας ενήλικος να αντιλήφθηκε μια αμυδρή μυρωδιά χλωρίνης, αναφέροντάς το μετά από λίγο, ωστόσο αρκετά από τα 65 παιδιά ηλικίας μέχρι 4 ετών που φιλοξενούνται στο κέντρο είχαν ήδη καταναλώσει το διάλυμα, υποφέροντας από έντονους πόνους στην κοιλιά και ζαλάδα.

Τα 28 παιδάκια, όπως και δύο ενήλικοι, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκε νερό και γάλα για την αραίωση του δηλητηρίου, καθώς η πρόκληση εμετού θα τους «έκαιγε» ξανά τον οισοφάγο.

«Η ετικέτα στη φιάλη δεν ήταν αρκετά μεγάλη και ευδιάκριτη. Ευτυχώς η χλωρίνη ήταν σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση και δεν προκάλεσε μεγάλη ζημιά στα παιδιά», ενημέρωσε εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου Jersey City.

Διαβάστε ακόμα:

Μάντσεστερ: Δεκάδες σκυλάκια κάηκαν ζωντανά από πυρκαγιά σε καταφύγιο (vid)

Ιρλανδία: Θανατηφόρα συλλογή αραχνών σκόρπισε τον τρόμο! (pics)

Λονδίνο: Ποδήλατο έσωσε Βρετανό από επίθεση με μαχαίρι! (vid)

Κίνα: Έγδυσαν δημόσια και κάρφωσαν με τακούνια παράνομη ερωμένη! (vid)

Βερολίνο: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε αποβάθρα του μετρό! (vid)

ΗΠΑ: Νυχτερίδα σκόρπισε τον τρόμο σε τηλεοπτικό στούντιο! (vid)

Βρετανία: Ζευγάρι έδωσε ναρκωτικά σε ανήλικο για να «πάρει» την παρθενιά του! (pic)

Βαρκελώνη: Λαοπλημμύρα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας (vids+pics)