ΚΟΣΜΟΣ

Ουρές και πανικός για το iPhone 6

Ουρές και πανικός για το iPhone 6

Στη διάθεση του κοινού είναι πλέον το νέο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, καθώς οι νέες συκευές κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί σε 8 χώρες (ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία Ιαπωνία και Σιγκαπούρη)και το Χονγκ Κονγκ

Σε μερικές πολλές πόλεις ο κόσμος είχε κατασκηνώσει εδώ και αρκετές ημέρες στην ουρά, περιμένοντας με τα λεφτά στα χέρια, προκειμένου να αποκτήσει τη νέα συσκευή.

Μάλιστα, στο Τόκιο και το Χονγκ Κονγκ αρκετοί αγόραζαν δεκάδες νέα iPhones είτε για τους φίλους τους και τους δικούς τους ανθρώπους, είτε για να τα πουλήσουν στην Κίνα, όπως αναφέρει το Reuters, φεύγοντας με τα χέρια τους γεμάτα σακούλες από το Apple Store, και με τεράστια ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Κάποιοι μάλιστα, που δεν μπορούν να περιμένουν για ημέρες, αποφάσισαν να πληρώσουν ανθρώπους προκειμένου να κατασκηνώσουν εκείνοι για λογαριασμό τους στην ουρά, ώστε να αποκτήσουν τη συσκευή!

Δεν λείπουν φυσικά και τα απρόοπτα, όπως για παράδειγμα ο νεαρός στο Περθ της Αυστραλίας ο οποίος απέκτησε πρώτος το νέο smartphone της Apple και τη στιγμή που το έβγαζε από το κουτί, μπροστά σε δημοσιογράφο ενός καναλιού, του έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Τέσσερα εκατομμύρια iPhone 6 Plus και iPhone 6 παραγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 24 ωρών την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή διπλάσια από την αντίστοιχη διαδικασία για τα προηγούμενα μοντέλα 5 και 5s.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την προσεχή εβδομάδα και στις 26 Σεπτεμβρίου η Apple θα εγκαινιάσει τις πωλήσεις των νέων iPhone σε επιπλέον είκοσι αγορές: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσίας, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην Ελλάδα αναμένεται τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Αγόρασε πρώτος το νέο iPhone 6 και... δείτε τι έπαθε!

iPhone 6: Tο νέο smartphone και τα καινούργια προϊόντα της Apple

Με προβλήματα η πρεμιέρα του iOS 8