ΚΟΣΜΟΣ

«Νοικιάζει» τη φίλη του για να αγοράσει ένα iPhone 6! (pics)

«Νοικιάζει» τη φίλη του για να αγοράσει ένα iPhone 6! (pics)

Ένας Κινέζος φοιτητής προσφέρεται να μοιραστεί τη φίλη του προκειμένου να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσει το νέο iPhone 6 της Apple.

Στέκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη της Σαγκάη και κρατά ένα πλακάτ που γράφει «Μοιράζομαι τη φιλενάδα μου» ενώ στο κάτω μέρος αναφέρει και τους απαραίτητους «κανόνες» για τη συνεύρεση,

Η συμφωνία περιελάμβανε το φαγητό με τη φίλη του, το διάβασμα, τα παιχνίδια και φυσικά τα ραντεβού ενώ δεν παρέλειψε να γράψει ότι δεν πρόκειται για «αστείο».

Οι τιμές κυμαίνονται από 10 γουάν τη μέρα ή αν την νοικιάσει κάποιος για ένα μήνα, το ποσό φτάνει στα 500 γουάν.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, δεν παρέλειψε να στείλει ακόμα και φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας στους ενδιαφερόμενους για να ξέρουν τι ακριβώς θα... νοικιάσουν.

Είπε επίσης ότι η κοπέλα είναι σύμφωνη για το ενοικιοστάσιο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Κινέζος καταναλωτής χρησιμοποιεί απεγνωσμένα μέτρα για να αγοράσει την τελευταία συσκευή της Apple.

Το 2012, ένας έφηβος πούλησε το ένα του νεφρό προκειμένου να αγοράσει ένα iPhone και ένα iPad .

Πέντε άνδρες συνελήφθησαν για το περιστατικό.

Τον Οκτώβριο, οι εισαγγελείς στη Σαγκάη κατηγόρησαν ένα ζευγάρι ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν ένα νέο iPhone.

Οι Κινέζοι καταναλωτές απογοητεύτηκαν από την προφανή περιφρόνηση της Apple προς τη χώρα τους αφού η εταιρεία προτίμησε να λανσάρει το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, στο Χονγκ Κονγκ.

Δείτε τις εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Ουρές και πανικός για το iPhone 6