ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: 67χρονη σκότωσε επτά συζύγους και συντρόφους

Ιαπωνία: 67χρονη σκότωσε επτά συζύγους και συντρόφους

Η επονομαζόμενη και ως «μαύρη χήρα», δολοφονούσε τους συντρόφους της προκειμένου να γίνει εκατομμυριούχος μέσω των ασφαλειών!

Μία 67χρονη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε με κυάνιο επτά συζύγους και συντρόφους της προκειμένου να κερδίζει τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες ήταν ασφαλισμένα τα θύματά της.

Η Κισάκο Κακέχι, κατάφερε να «κερδίσει» τις δύο τελευταίες δεκαετίες τουλάχιστον 800 εκατομμύρια γουάνγκ, δηλαδή περίπου 6,8 εκατομμύρια δολάρια από τους «τυχαίους» θανάτους.

Ο σύζυγος με το νούμερο τέσσερα, Ισάο Κακέχι, «αρρώστησε» ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις δύο μήνες.

Μία αυτοψία που έγινε στο αίμα του, βρήκε υψηλές ποσότητες κυανίου.

Τρεις μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2013, ο 78χρονος σύντροφος της γυναίκας, «αρρώστησε» και πάλι «ξαφνικά» ύστερα από το γεύμα σε εστιατόριο.

Η «σχέση» της Κακέχι με το θάνατο ξεκίνησε το 1994 οπότε και σκότωσε τον πρώτο της άντρα, ηλικίας 54 ετών.

Το 2006, ο δεύτερος σύζυγός της, τον οποίο είχε συναντήσει μέσω ενός γραφείου γνωριμιών, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 69 ετών, ενώ ο τρίτος γάμος της τελείωσε το 2008 με το θάνατο του 75χρονου συντρόφου της.

Ένας φίλος της, που πιστεύεται ότι υπέφερε από κάποια μορφή καρκίνου, πέθανε ένα χρόνο αργότερα, και το 2012 ο τότε αρραβωνιαστικός της σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε μηχανάκι .

Στη νεκροψία ανιχνεύθηκαν ίχνη κυανίου στον οργανισμό του.

Η Κακέχι συνελήφθη την Τετάρτη (19/11) από την αστυνομία στο Κιότο, με την υποψία ότι δολοφόνησε τον τελευταίο της σύζυγο. Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο θάνατο του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι υποψιάζονται ότι το έκανε για τα χρήματα χωρίς όμως να ανακοινώσουν το ακριβές ποσό.

Πάντως η ίδια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους είπε: «Αν νομίζουν ότι τον σκότωσα, καλύτερα να ξεριζώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω».

Σχετικές ειδήσεις