ΚΟΣΜΟΣ

Κόσμπι: Δεν απαντώ σε υπαινιγμούς

Κόσμπι: Δεν απαντώ σε υπαινιγμούς

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε υπαινιγμούς». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Florida Today ο κωμικός Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον έξι γυναικών.

Ο 77χρονος Κόσμπι τοποθετήθηκε προτού ξεκινήσει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί σε θέατρο της Μελβούρνης της Φλόριντα κι ενώ προηγουμένως είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς γυναικών που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από αυτόν. Κάποιες μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι ναρκώθηκαν προτού πέσουν θύματα βιασμού.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τη σιωπή μου, αλλά κανείς δεν είναι αναγκασμένος να απαντά σε υπαινιγμούς. Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει πρώτα τα γεγονότα. Δεν θα πρέπει να περνά κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται να απαντά σε υπαινιγμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Κόσμπι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και οι δικηγόροι του έχουν δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί για τις υποτιθέμενες επιθέσεις, αποτελούν συκοφαντία.

Σχετικές ειδήσεις