ΚΟΣΜΟΣ

Μίκι Ρουρκ: Νικητής στο ρινγκ μετά από 20 χρόνια (pics)

Μίκι Ρουρκ: Νικητής στο ρινγκ μετά από 20 χρόνια (pics)

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μίκι Ρουρκ επιστρέφει στην πυγμαχία μετά από 20 χρόνια.

Ο 62χρονος αστέρας της πάλης, κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο του σε αγώνα που έγινε στη Μόσχα. Ο Ρουρκ νίκησε τον Έλιοτ Σέιμουρ, έναν Καλιφορνέζο πρωταθλητή της πάλης, τον οποίο περνάει 33 ολόκληρα χρόνια!

Ο Ρουρκ έστειλε τον Σέιμουρ στον καμβά δύο φορές πριν τελικά ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, ήταν διάσημος παλαιστής πριν ξεκινήσει την κινηματογραφική του καριέρα.

Οι διοργανωτές του αγώνα δήλωσαν ότι οι δύο αθλητές πήραν μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ρινγκ και ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία» δήλωσε ο Ρουρκ μπροστά στον 29χρονο Σέιμουρ.

Αν και ο ηθοποιός αρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο που τον έκανε να επιστρέψει στην πυγμαχία, δήλωσε ότι αυτό τον έσωσε από τον «εαυτό» του.

Ο Ρουρκβρέθηκε στην πυγμαχία τη δεκαετία του 1990 ως επαγγελματίας, ενώ ήταν αήττητος για οκτώ αγώνες, με έξι νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Ωστόσο ο ίδιος υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπό του, κάτι που τον ανάγκασε να κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις ενώ στο τέλος τον παραμόρφωσε.

Ήταν επίσης υποψήφιος για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού αλλά έχασε από τον Σον Πέν που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Το Γάλα».

Σχετικές ειδήσεις