ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Διαμέλισε το σύζυγό της και σκόρπισε τα μέλη του!

Μεξικό: Διαμέλισε το σύζυγό της και σκόρπισε τα μέλη του!

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το Μεξικό, όπου μία ψυχολόγος, αφού αποκεφάλισε και διαμέλισε το σύζυγό της, πέταξε τα μέλη του σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας!

Η 40χρονη Maria Alejandra Lafuente Caso, φέρεται να έριξε υπνωτικά χάπια στο ποτό του 41χρονου άνδρα της, ενώ στη συνέχεια τον τεμάχισε με ένα αλυσοπρίονο. Ακολούθως, αφού έστειλε μήνυμα από το κινητό του σε φίλους και συγγενείς του, ενημερώνοντας πως βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός πόλη του Μεξικό, πέταξε τα μέλη του σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία της πόλης.

«Έπεισε όλους τους συγγενείς του ότι ήταν ζωντανός, στέλνοντάς τους μηνύματα από το κινητό του», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών, συμπληρώνοντας: «Αφού ταυτοποιήσαμε το DNA του, μετά το έπαιζε θλιμμένη χήρα. Εντοπίσαμε όμως ίχνη αίματος και χόνδρους των οστών στα χαλιά του σπιτιού τους και κομμένη σάρκα στο μπάνιο τους»…

Μετά τη σύλληψή της μάλιστα, η Μεξικανή προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της στην ψυχολογία, προσποιούμενη την «ψυχικά διαταραγμένη» προκειμένου να μην προσαχθεί σε δίκη, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν πως είναι απόλυτα υγιής.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, έπειτα από καταγγελία παιδιών που βρήκαν το κεφάλι του Allen Carrera Cuellar καθώς έπαιζαν σε ένα πάρκο, ενώ η ψυχολόγος - που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της - σκότωσε τον άνδρα της επειδή δεν άντεχε άλλο την καθημερινή κακοποίησή της, αντιμετωπίζει πλέον ισόβια κάθειρξη…