ΚΟΣΜΟΣ

«Το Boeing της Malaysian το κατέρριψαν οι Αμερικανοί»

«Το Boeing της Malaysian το κατέρριψαν οι Αμερικανοί»

Μια εντελώς διαφορετική από τις ήδη εκπεφρασμένες θεωρίες σχετικά με την τύχη της πτήσης MH 370 των μαλαισιανών αερογραμμών, ανέπτυξε πρώην επικεφαλής αεροπορικής εταιρείας και είναι βέβαιο ότι τα λεγόμενά του θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μαρκ Ντουγκέν, Γάλλο συγγραφέα και άλλοτε διευθυντή της Proteus Airlines, στο αεροσκάφος της Malaysian Airlines είχαν επιβιβαστεί αεροπειρατές. Τη λεπτομέρεια αυτή έμαθαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και φοβούμενη τρομοκρατικό χτύπημα, η αμερικανική αεροπορία κατέρριψε το αεροπλάνο κοντά στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό.

Στο άρθρο του, που δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Paris Match, ο Ντουγκέν αποκαλύπτει ότι ταξίδεψε στις Μαλδίβες και ότι συνομίλησε με ντόπιους που του μετέφεραν ότι ένα τεράστιο αεροσκάφος πέρασε πάνω από τα κεφάλια τους πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος και έχοντας κατεύθυνση προς το νησί Ντιέγκο Γκαρσία.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ντουγκέν είχε ισχυριστεί ότι Βρετανός πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών τον συμβούλεψε στο παρελθόν να αποφύγει το «ρίσκο διερεύνησης της υπόθεσης εξαφάνισης του αεροσκάφους» και να αφήσει τον χρόνο «να κάνει τη δουλειά του».

Σχετικές ειδήσεις