ΚΟΣΜΟΣ

Μπόνο: Φοβάμαι πως δε θα μπορέσω να παίξω κιθάρα ξανά…

Μπόνο: Φοβάμαι πως δε θα μπορέσω να παίξω κιθάρα ξανά…

Σε μία ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές του, ο Μπόνο εξέφρασε το φόβο του πως ίσως δεν ξαναπαίξει την κιθάρα του και αστειεύτηκε πως, πιο πολύ κι απ'το ίδιο το τραύμα, πόνεσε η αξιοπρέπειά του, αφού με την πτώση διαπιστώθηκε πως φορούσε το λίκρα σορτσάκι των ποδηλατών.

Ο 54χρονος τραγουδιστής έγραψε στο blog του συγκροτήματος: «Η ανάρρωση αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ'όσο πίστευα... Ενώ γράφω αυτό, δεν είναι ακόμη σαφές αν θα παίξω την κιθάρα μου ξανά. Το συγκρότημα μου υπενθύμισε πως ούτε εκείνοι ούτε ο δυτικός πολιτισμός εξαρτώνται απ'αυτό. Προσωπικά, θα μου λείψει πάρα πολύ το να γρατζουνάω τη πράσινη Irish falcon μου ή την κόκκινη Gretsch».

Ο frontman των U2 πρόσθεσε, και πάλι με χιούμορ: «Ακύρωσα όλες τις δημόσιες εμφανίσεις μου και αποφάσισα πως αυτό εδώ το μήνυμα είναι όλη κι όλη η επικοινωνία που μπορώ να διαχειριστώ για το πρώτο μισό του 2015, εκτός του να μουρμουρίζω και να τραγουδάω στον εαυτό μου, φυσικά...»

Ο Μπόνο είχε ένα ατύχημα, τον περασμένο Νοέμβρη, που τον άφησε με ένα σοβαρό σπάσιμο στο χέρι και ένα κάταγμα στο μάτι.

Ενώ έκανε ποδήλατο στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, έπεσε, προσπαθώντας να αποφύγει ένα άλλο ποδήλατο, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του σε έξι σημεία.

Σχετικές ειδήσεις