ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός (ένας σκύλος), αυτή (μια βαλίτσα) και τα μυστήρια...

Αυτός (ένας σκύλος), αυτή (μια βαλίτσα) και τα μυστήρια...

Η ιστορία του σκυλάκου που εγκατελήφθη σ' ένα σιδηροδρομικό σταθμό μαζί με μια βαλίτσα, βρήκε εξήγηση.

Ο Κάι, ένα σύμπαθητικό Σαρ Πέι, βρέθηκε εγκαταλελειμένο στο σιδηροδρομικό σταθμό του Έιρ στη Σκωτία. Δίπλα του είχε μια βαλίτσα με τα υπάρχοντά του, το φαγητό, τα παιχνίδια, το πιάτο του κι ένα μαξιλαράκι. Φωτογραφίες του εμφανίστηκαν αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σηκώθηκε κύμα προσφορών υιοθεσίας του. Ταυτόχρονα συγκεντρώθηκε ένα επαρκές ποσό για να εξασφαλιστεί η αποκατάσταση ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και να δοθούν χρήματα για τη φροντίδα κι άλλων «αδέσποτων».

Όμως η ιστορία του σκύλου αποτελούσε μυστήριο μέχρι που εμφανίστηκε σε εφημερίδα της Σκωτίας, μία γυναίκα, η οποία αποκάλυψε τα εξής:

Η 39χρονη Φιν Ράινερ ταξίδεψε μαζί με την εννιάχρονη κόρη της από το Αμπερντίν για να αγοράσει το σκύλο που είχε δει σε μια διαδικτυακή αγγελία. Φθάνοντας όμως στο σταθμό του τρένου είδε ότι ο σκύλος δεν ήταν εκείνος που είχε διαλέξει ηλεκτρονικά. Εκείνη πάντως ζήτησε από τον νεαρό που τον συνόδευε να πάρει το σκύλο για μια βόλτα κι όταν αυτός της είπε πως ήθελε 150 λίρες για προκαταβολή, για την περίπτωση που δεν επέστρεφε με το σκύλο του, πήρε τα χρήματα, της άφησε το σκύλο και εξαφανίστηκε μαρσάροντας. Η γυναίκα του τηλεφώνησε αλλά ο άνδρας δεν επέστρεψε ποτέ.

Απογοητευμένη, εξάντλησε τη ζωοφιλία της στο να αφήσει το σκύλο με τα υπάρχοντά του, δεμένο σε μια μπάρα του σταθμού, λέγοντας στο προσωπικό πως ήταν κάποιου άλλου που μόλις τον εγκατέλειψε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ

(Πηγή: Independent)

Σχετικές ειδήσεις