ΚΟΣΜΟΣ

Συρία: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν γυναίκα κατηγορούμενη για μοιχεία (video)

Συρία: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν γυναίκα κατηγορούμενη για μοιχεία (video)

Το Μέτωπο αλ Νόσρα εκτέλεσε μια γυναίκα με την κατηγορία της μοιχείας, χωρίς να της επιτραπεί να δει τα παιδιά της για μια τελευταία φορά - Σκληρό βίντεο.

Το συριακό παρακλάδι της αλ Κάιντα, το Μέτωπο αλ Νόσρα, εκτέλεσε μια γυναίκα στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας αφού την κατηγόρησε για μοιχεία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επισημαίνοντας ότι αυτό αποδεικνύει ότι δεν προχωρά σε τέτοιου είδους εκτελέσεις μόνο το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ράμι Άμπντελ Ράχμαν, ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου, δήλωσε ότι έλαβε ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να πυροβολείται στο κεφάλι έξω από την πόλη Ιντλίμπ, αφού κατηγορήθηκε για μοιχεία. Προτού θανατωθεί, παρακάλεσε να δει τα παιδιά της όμως ο εκτελεστής της αρνήθηκε.

Φωτογραφίες δείχνουν τη γυναίκα αυτή ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα, ένα μαντήλι και ένα κόκκινο παλτό να βρίσκεται γονατισμένη στο πεζοδρόμιο δίπλα σε μια ομάδα όρθιων ανδρών που φαίνεται να ανήκουν στο Μέτωπο αλ Νόσρα. Ένας μαυροντυμένος άνδρας με μπαλακλάβα κρατά τουφέκι.

Syria

Άλλες φωτογραφίες τη δείχνουν να πέφτει στο έδαφος δίπλα σε έναν τοίχο όπου έχει γραφτεί το όνομα της οργάνωσης Μέτωπο αλ Νόσρα και στη συνέχεια απεικονίζεται η σορός της στο έδαφος.

Το Μέτωπο αλ Νόσρα ελέγχει το 70 με 80% της Ιντλίμπ, επεσήμανε ο Άμπντελ Ράχμαν.

Το Ισλαμικό Κράτος, έχει εκτελέσει Σύρους και ξένους, με αποκεφαλισμό και λιθοβολισμό μέχρι θανάτου ενώ έχει προχωρήσει και σε εγκλήματα, εξοντώνοντας ακόμη και μαχητές τους επειδή θεωρούσε ότι παραβίαζαν τη σαρία.

Όμως και το Μέτωπο αλ Νόσρα, το οποίο κάποιες φορές πολεμά στο πλευρό των εξεγερμένων στη Συρία που έχουν την υποστήριξη της Δύσης, αλλά άλλες φορές εναντίον τους, έχει επίσης προχωρήσει σε ανάλογες εκτελέσεις ή σωματική τιμωρία, αφού κατηγόρησε ανθρώπους για εγκλήματα όπως η προσβολή του θεού ή κλοπή.

Σχετικές ειδήσεις