ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε νεκρός μετά από τριήμερο online παιχνίδι

Έπεσε νεκρός μετά από τριήμερο online παιχνίδι

Ένας 32χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός σε Internet cafe της πόλης Κάοσιουνγκ της Ταϊβάν ενώ δίπλα του το παιχνίδι... συνεχιζόταν.

Ο άνδρας που ήταν ακίνητος με το πρόσωπο πάνω σ' ένα τραπέζι, τράβηξε την προσοχή ενός υπαλλήλου ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από καρδιακή προσβολή.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει πόση ώρα κείτονταν ο άνθρωπος νεκρός αλλά σύμφωνα με την κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα του, η αστυνομία υπολογίζει ότι πρέπει να ήταν αρκετές ώρες.

Εξίσου τραγικό ήταν το γεγονός ότι οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονταν στο Internet cafe εκείνη την ώρα συνέχιζαν απτόητοι το παιχνίδι τους ακόμα κι όταν έφτασε η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 32χρονος ήταν άνεργος και συχνά έχαναν τα ίχνη του για δύο με τρεις ημέρες, τις οποίες περνούσε σε Internet cafe παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια.

«Όταν κουραζόταν, κοιμόταν με το κεφάλι ακουμπισμένο στο τραπέζι, γι' αυτό και δεν αντιλήφθηκαν αμέσως οι υπάλληλοι το πρόβλημα», δήλωσε εργαζόμενος στο cafe.

Αυτός ήταν ο δεύτερος θάνατος σε Internet cafe της Ταϊβάν φέτος, μετά την περίπτωση ενός 38χρονου που έπαιζε για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις