ΚΟΣΜΟΣ

Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν το τέλος του κόσμου

Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν το τέλος του κόσμου

Το μυστήριο γύρω από το ξεκλήρισμα μίας ολόκληρης οικογένειας στη Γιούτα των ΗΠΑ κατάφερε να λύσει, έπειτα από τέσσερις μήνες, η τοπική Αστυνομία.

Τα 5 μέλη της οικογένειας Στρακ είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, με συγγενείς να δηλώνουν πως οι δύο γονείς είχαν από καιρό εκφράσει φόβους για το τέλος του κόσμου.

Η 12χρονη Έμερι και ο 11χρονος Ζίον όσο και οι γονείς τους, o 37χρονος Μπέντζαμιν και η 36χρονη Κρίστι, πέθαναν από υπερβολική δόση τοξικών ουσιών, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το αν το τρίτο παιδί, ο 14χρονος Μπένσον επέλεξε να αυτοκτονήσει μαζί με του γονείς του ή αν αυτοκτόνησε όταν επέστρεψε σπίτι και είδε τα τέσσερα μέλη της οικογένειας νεκρά.

Ο Μπένσον είχε στείλει ένα γράμμα σε έναν φίλο του δύο ημέρες πριν το τραγικό συμβάν, στο οποίο ανέφερε ότι ίσως να πέθαινε σύντομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δύο γονείς συχνά έλεγαν ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και ότι ο πλανήτης είχε κυριευθεί από το κακό.

Το μυστήριο γύρω από το ξεκλήρισμα μίας ολόκληρης οικογένειας στη Γιούτα των ΗΠΑ κατάφερε να λύσει, μετά από τέσσερις μήνες, η τοπική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, τα 5 μέλη της οικογένειας Στρακ είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, με συγγενείς να δηλώνουν πως οι δύο γονείς είχαν από καιρό εκφράσει φόβους για το τέλος του κόσμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, οι δύο γονείς συχνά έλεγαν ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και ότι ο πλανήτης είχε κυριευθεί από το κακό.