ΚΟΣΜΟΣ

Στα δικαστήρια η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς με τα παιδιά του

Στα δικαστήρια η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς με τα παιδιά του

Στα δικαστήρια βρίσκονται η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σούζαν Σνάιντερ και τα παιδιά του δίνοντας μάχη για την περιουσία του αποθανόντα κωμικού.

Στα έγγραφα που κατέθεσε τον Δεκέμβριο στο ανώτερο δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο η Σνάιντερ, κατηγορεί τα παιδιά του κωμικού από τους δύο προηγούμενους γάμους του, πως παίρνουν αντικείμενα χωρίς την άδειά της και ζητά από το δικαστήριο να αποκλείσει τα περιεχόμενα του σπιτιού που μοιραζόταν με τον Γουίλιαμ στο Τιμπουρόν της Καλιφόρνια, από τα κοσμήματα, τα αναμνηστικά και τα άλλα αντικείμενα που θα έπρεπε να έχουν τα παιδιά του.

Τα παιδιά, Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι, από την πλευρά τους αναφέρουν πως η Σνάιντερ «προσθέτει κι άλλες πληγές σε έναν φοβερό τραυματισμό», προσπαθώντας να αλλάξει τη διαθήκη και να ληστέψει τα ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του αποθανόντος.

«Τα παιδιά του Γουίλιαμ είναι πληγωμένα που η καταγγέλουσα, σύζυγος του Γουίλιαμς τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του, ενήργησε ενάντια στις επιθυμίες του, αμφισβητώντας τα σχέδια που είχε ο ίδιος προσεκτικά εκπονήσει για την περιουσία του» αναφέρουν οι δικηγόροι τους.

Ρoή Ειδήσεων