ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο – Τι έκρυβε η βαλίτσα;

Νέα Υόρκη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο – Τι έκρυβε η βαλίτσα;

Επί ποδός η ασφάλεια στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης. Οι πράκτορες σήμαναν συναγερμό λόγω μίας βαλίτσας με ύποπτο περιεχόμενο. Όταν την άνοιξαν, το θέαμα που αντίκρισαν ήταν απλώς ανακουφιστικό.

Περίμεναν να βρουν όπλα. Αντ'αυτού μέσα από τη βαλίτσα ξεπήδησε ένα μικροσκοπικό σκυλάκι.

Το τσιουάουα είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines και είχε ήδη παραδώσει την αποσκευή που όδευε προς φόρτωση.

Η γυναίκα «εξεπλάγη όσο και εμείς», είπε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Αερομεταφορών, Λάιζα Φαρμπστάιν. «Είπε ότι το σκυλί μάλλον χώθηκε στη βαλίτσα και κρύφτηκε ανάμεσα στα ρούχα, χωρίς να το πάρει είδηση ενώ εκείνη ετοίμαζε τις αποσκευές της για το ταξίδι», πρόσθεσε.

Ο αξιωματικός που άνοιξε τη βαλίτσα όταν το μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές σήμανε τον συναγερμό «εξεπλάγη πολύ που είδε έναν σκύλο» μεγέθους μεγάλου φλιτζανιού, είπε η εκπρόσωπος.

Οι πράκτορες, που στο παρελθόν έχουν βρει σε βαλίτσες ακόμη και ένα... αλυσοπρίονο, παρέδωσαν το τσιουάουα στην ιδιοκτήτριά του. Εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της που περιμάζεψε το ζωάκι και το επέστρεψε στο σπίτι του ενώ η γυναίκα του συνέχισε το ταξίδι της, αυτή τη φορά μόνη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις