ΚΟΣΜΟΣ

Ο καλύτερος εργοδότης του κόσμου: Διακοπές στη Γαλλία για 6.400 εργαζομένους! (pics)

Ο καλύτερος εργοδότης του κόσμου: Διακοπές στη Γαλλία για 6.400 εργαζομένους! (pics)

Με αφορμή την επέτειο είκοσι χρόνων από την ίδρυση του ομίλου του, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θέλησε να ευχαριστήσει το (μισό) προσωπικό του και δε φείσθηκε χρημάτων: Εβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις διακοπές έξι χιλιάδων τετρακοσίων ανθρώπων στη Γαλλία!

Ο κινεζικός όμιλοςTiens Group, ιδιοκτησίας του δισεκατομμυριούχου Li Jinyuan, έκανε ένα απρόσμενο δώρο στο προσωπικό της: Ένα ταξίδι σε Παρίσι και Κυανή Ακτή.

Li Jinyuan01 3298771b

Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας αποδείχτηκε ιδιαιτέρως γαλαντόμος προς τέρψιν των εργαζομένων του. Οι αριθμοί του ταξιδιού προκαλούν ίλιγγο: 140 ξενοδοχεία στο Παρίσι, 4.700 δωμάτια στην Κυανή Ακτη, 147 λεωφορεία για περιηγήσεις.

Li Jinyuan03 3298768b

Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ταξιδιού σε Παρίσι και Νίκαια, τα έξοδα διαμονής, σίτισης και εκδρομών για το πολυπληθές γκρουπ υπολογίζονται σε 13 εκατομμύρια ευρώ! Ποσό που προσφέρει μία δυναμική ώθηση στο γαλλικό τουρισμό, αρχές της τουριστικής περιόδου.

Το πλήθος των Κινέζων ήταν τόσο ογκώδες ώστε αρκούσε για να σχηματίσει, σε παραλία της Νίκαιας, τη φράση «το όνειρο της Tiens είναι η Νίκαια στην Κυανή Ακτή», κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Li Jinyuan05 3298775b

Ο Λι, που φιγουράριζε το 2011 στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη, ίδρυσε το 1995 τον όμιλό του – που ασχολείται με λογιστικά, οικονομικά, κτηματομεσιτικά, τουρισμό και βιοτεχνολογία.

Li Jinyuan04 3298772b

Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 12.000 ανθρώπους, μισοί εκ των οποίων είχαν την τύχη να κάνουν μίνι διακοπές στη Γαλλία, με αφορμή την επέτειο είκοσι χρόνων της εταιρείας.

Σχετικές ειδήσεις