ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Γυναικολόγος ξέχασε στην κοιλιά γυναίκας μετά από καισαρική ένα...

Απίστευτο: Γυναικολόγος ξέχασε στην κοιλιά γυναίκας μετά από καισαρική ένα...

Η 36χρονη Χάνα Μαχμούντ Καρίμ έκανε καισαρική τομή στις 24 Απριλίου, σε ιδιωτική κλινική του Αμμάν, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό. Αγνοούσε, όμως, πως η αποχώρησή της από το νοσοκομείο θα διαρκούσε μόλις λίγες ώρες...

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, η οικογένειά της πρόσεξε πως η κοιλιά της δονείτο. «Η κόρη μου υπέφερε από τρομακτικούς πόνους και δεν μπορούσε να κουνηθείΤη μετέφερα στα επείγοντα του νοσοκομείου για εξετάσεις αλλά δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε», λέει η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αδυνατούσαν αρχικά να εντοπίσουν τι έφταιγε. Σύντομα, οι ακτινογραφίες έδειξαν: Ένα κινητό τηλέφωνο βρισκόταν στο σώμα της 36χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο γιατρός είχε ξεχάσει το κινητό του στην κοιλιά της, κατά τη διάρκεια της καισαρικής. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε δεύτερη εγχείρηση για την αφαίρεση του ξένου σώματος από την κοιλιά της.

Το περιστατικό έφτασε και στο ιορδανικό κοινοβούλιο: Μέλος της ιορδανικής βουλής κάλεσε την κυβέρνηση σε παραίτηση. Από την πλευρά του, ο Ιορδανός υπουργός Υγείας, μέσω του εκπροσώπου του, χαρακτήρισε την περίπτωση της 36χρονης «ανυπόστατη και κατασκευασμένη».

Σχετικές ειδήσεις