Καναδάς: 1.000 ποντίκια, σκύλοι, γάτες και ψάρια βρέθηκαν κλεισμένα σε ένα σπίτι

Newsroom Newsroom

Καναδάς: 1.000 ποντίκια, σκύλοι, γάτες και ψάρια βρέθηκαν κλεισμένα σε ένα σπίτι

Περισσότερα από χίλια ποντίκια, σκύλοι, γάτες και ψάρια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από ένα σπίτι που θύμιζε περισσότερο τρώγλη, στο Κάλγκαρι του δυτικού Καναδά, ανακοίνωσε μια οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Ένας επιθεωρητής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας που εξέτασε το σπίτι όταν επενέβη η αστυνομία έκρινε ότι ήταν «ακατάλληλο» για κατοικία λόγω των «ανθυγιεινών συνθηκών» που επικρατούσαν σ' αυτό.

Συνολικά μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 1.037 ποντίκια, 3 γάτες, 3 σκύλοι και 80 ψάρια. Τα περισσότερα από τα ζώα ήταν τραυματισμένα και σε πολύ κακή κατάσταση. Τα ποντίκια ήταν κλεισμένα σε κουτιά, σε κλουβιά και σε γυάλες. Οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να κάνουν ευθανασία σε 275 ζώα.

«Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ζώων που έχει βρεθεί σε ένα σπίτι στην ιστορία του Κάλγκαρι» ανέφερε η οργάνωση για την προστασία των ζώων Humane Society.

Παραμένει αδιευκρίνιστο τι σκόπευε να κάνει με όλα τα ποντίκια που είχε μαζέψει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα του ασκηθεί δίωξη, πρόσθεσε ο διευθυντής της Humane Society, Μπραντ Νίκολς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved