ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό: Δασκάλα ανάγκασε 5χρονο να κακοποιήσει σεξουαλικά 2χρονη

Σοκαριστικό: Δασκάλα ανάγκασε 5χρονο να κακοποιήσει σεξουαλικά 2χρονη

Σοκ προκαλεί η ομολογία της 68χρονης δασκάλας, Daphne Sithembe, η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων μαθητών της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το πιο σοκαριστικό ωστόσο είναι ότι η 68χρονη εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της.

Η δασκάλα κατέθεσε στις αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ ότι βρήκε ένα 5χρονο αγοράκι να «κάνει σεξ με ένα 2χρονο κοριτσάκι» στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου όπου εργάζεται, όπως είπε.

Στη συνέχεια ομολόγησε πως πήρε τα παιδιά στο γραφείο της και τα ανάγκασε επαναλάβουν την πράξη προκειμένου να τα κινηματογραφήσει και να δείξει το βίντεο στους γονείς τους.

Μόλις ενημερώθηκαν οι γονείς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είδαν το βίντεο, επικοινώνησαν με τις αρχές που συνέλαβαν την 68χρονη γυναίκα.

Με απόφαση του δικαστηρίου το όνομα της δασκάλας εντάχθηκε στον κατάλογο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων και δεν της επιτρέπεται να εργαστεί ποτέ ξανά με παιδιά.

Η σύμβουλος της Childline Dumisile Nala ανέφερε πως η συμπεριφορά των παιδιών δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο και πως πιθανότατα επανέλαβαν κάτι που είδαν στην τηλεόραση.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη και πολύ περίεργη την αντίδραση της δασκάλας, σημειώνοντας πως η αναπαράσταση θα ήταν πολύ πιο τραυματική από την πρώτη πράξη.

Το συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Gauteng, στη νότια Αφρική, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σχετικές ειδήσεις